Metro-portal.hr

objavljeno 04.10.2016. 10:31:00
ISPROBAJTE

Top make-up savjeti za buduće mladenke

Vrhunska vizažistica Mihaela Dodić i ALDUK predstavljaju beauty trendove za jedan od najbitnijih dana u životu

Kako se srediti za vjenčanje
Kako se srediti za vjenčanje (Alduk)

Poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk posljedne tri godine uveseljava brojne buduće mladenke svojom unikatnom linijom vjenčanica koju dva puta godišnje predstavlja putem izuzetnih modnih kampanja. Vrhunski modni fotografi, vizažisti i stilisti kose svake sezone prezentiraju posebnu modnu poslasticu s bridal predznakom.

Uz ženstvene krojeve, romantičan prizvuk i kvalitetu, konstanta svake kampanje jest i prirodan, prikladan i poseban maku-up koji je djelo dugogodišnje ALDUK suradnice, vrhunske vizažistice Mihaele Dodić. I ovoga puta, Ivan i Mihaela su udružili snage kako bi budućim mladenkama prenijeli savjete i inspiraciju za što ljepši i kvalitetniji odabir vjenčanog make-upa jer je to dan u kojem za pogreške nema mjesta. Kako one životne, tako i modne! Poznati hrvatski modni fotograf Šime Eškinja u tu je svrhu stvorio minimalističke i elegantne fotografije s lijepom PR agenticom Martinom Matušin u glavnoj ulozi.

Prozračan make-up u boji pijeska, zemlje, marelice ili lile s baršunastom, shimmerastom i luminoznom teksturom osnova je dobrog izgleda. Make-up treba biti nepretenciozan, ali svakako naglašavati profinjen i nježan stav kako i priliči tom danu i toj prigodi. Harmonija odabrane vjenčanice, frizure i kvalitetnog make-up osnova je nepogrešivog modnog stava svake mladenke koja je taj dan pod lupom svih prisutnih.

"Make-up za mladenke vrlo je specifičan jer većina mladenki želi izgledati prirodno svježe, a opet glamurozno i profinjeno. S toga savjetujem da pomoć potraže kod profesionalnog make-up artiste. Ono što je bitno kod bridal make-upa je savršen ten i s toga bi preporučila mladenkama koje se žele same šminkati na dan vjenčanja da odustanu od te ideje. Savršen ten zahtjeva pravilan odabir pudera, od njegove postojanosti do točno pogođene nijanse. Uz kvalitetnu podlogu bitna je i igra shimmerima, highlighterima i ostalim proizvodima kojima se dobiva lijepa i prozračna tekstura lica. Obzirom da je većina žena navikla na lagane  teksture i vrlo malo make-upa općenito, može im se učiniti da je profesionalni make-up nešto intenzivnije podloge i sjena. U pravu su, ali svakako takav make-up krasi postojanost i ostavlja vizualni dojam kakav ste prethodno dogovorili. Osim njegove postojanosti, takav make-up prigodan je za fotografiju i video, a s njim će te definitivno zabljesnuti." izjavila je Mihaela.

Izabrati umjetne trepavice stvar je osobnog izbora no ukoliko imate rijetke i kratke, svakako se odlučite za ugradnju parcijalnih trepavica kojima se lako može manipulirati i koje će vam dati dodatnu puninu i dubinu oku.

U bridal make-upu svakako treba izbjegavati pretjerivanja u vidu konturiranja, preogromnih trepavica ili pak istovremenog naglašavanja očiju i usana. Cjelokupan modni sklad svaka mladenka može postići umjerenošću, a u tome joj svakako mogu pomoći stručni hrvatski dizajneri, vizažisti i frizeri. 

04.10.2016. 10:31:00
http://metro-portal.hr/top-make-up-savjeti-za-buduce-mladenke/100553/