Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2012. 21:52:00
POBJEDNIK

Tomo Poljanec došao u izvidnicu na Jarun

Prošlogodišnji pobjednik Adria Air Race, Slovenac Tomo Poljanec došao je pogledati teren i konkurente

Bravure Tome Poljanca
Bravure Tome Poljanca (AAR)

Pobjednik prošlogodišnjeg Adria Air Racea u Zadru, Slovenac Tomo Poljanec, došao je danas u Zagreb kako bi provjerio situaciju na terenu. Naime, kako doznajemo, Slovenac će obići Jarun kako bi se što bolje pripremio za Adria Air Race Zagreb 2012. koji će se održati 9. lipnja. Upravo svog slovenskog kolegu hrvatski natjecatelj, Branimir Ambreković, vidi kao najveću konkurenciju na ovogodišnjoj utrci.

- Poljanec je i prošle godine odnio pobjedu i jedino mi on može oduzeti prvo mjesto. No, potrudit ću se da to tako ne bude. Ipak, moram naglasiti da je riječ o dečku koji na svim natjecanjima mahom osvaja prva mjesta i koji je zasigurno jedan od najboljih akrobatskih pilota - kazao nam je Ambreković.

Tomo Poljanec, doznajemo, ovaj put će se u Zagrebu zadržati vrlo kratko jer se u Sloveniji intenzivno priprema za zagrebačku utrku. Međutim, Branimir nam je otkio kako i on svakodnevno trenira pa već danas ponovno putuje u Zadar gdje će idućih dana aktivno izvoditi akrobacije kako bi 9. lipnja u Zagrebu ispunio svoju želju i u rodnom gradu osvojio titulu najboljeg akrobatskog pilota na Adria Air Racu 2012. 

24.05.2012. 21:52:00
http://metro-portal.hr/tomo-poljanec-dosao-u-izvidnicu-na-jarun/71326/