Metro-portal.hr

objavljeno 21.07.2019. 12:01:00
COOL

Tom Cruise predstavio Top Gun - Maverick na Comic-Conu

"Top Gun: Maverick" trebao bi se početi prikazivati u lipnju 2020. i u njemu će se vratiti Cruiseov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma

Top Gun se vratio
Top Gun se vratio (Screenshot)

Top Gun vratio se u četvrtak kad se Tom Cruise iznenada pojavio na Comic-Conu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka toga vojnog akcijskog filma.

"Top Gun: Maverick" trebao bi se početi prikazivati u lipnju 2020. i u njemu će se vratiti Cruiseov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svjetsku akcijsku zvijezdu.

"Stalno me pitaju: kad ćeš napraviti drugi? Bili ste vrlo strpljivi i osjećao sam da je moja odgovornost da to ispunim", rekao je Cruise obožavateljima na Comic-Conu koji okuplja obožavatelje filmova, televizije i knjiga u San Diegu, prema zabavnoj internetskoj stranici Deadline.

U insertu se vidi Cruise odjeven u slavnu kožnu jaknu Petea "Mavericka" Mitchella, kako se utrkuje na motoru i upravlja borbenim zrakoplovom leteći kroz uski snijegom ispunjeni kanjon.

Nastavak slijedi više desetljeća od originalnog filma iz 1986. i u njemu se pojavljuju glumci Miles Teller, kao sin pilota Goosea kojeg je igrao Anthony Edwards i koji je bio ubijen tijekom vježbe u prvom filmu.

U filmu "Top Gun: Maverick" glume i Jon Hamm, Ed Harris i Val Kilmer, ponovno u ulozi Maverickova suparnika Icemana.

21.07.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/tom-cruise-predstavio-top-gun-maverick-na-comic-conu/119659/