Metro-portal.hr

objavljeno 24.02.2018. 21:35:00
MA DA?

Tko više uživa u seksu?

Većina muškaraca doživjet će orgazam ubrzo nakon penetracije, dok je ženama potrebno 10 do 20 minuta da bi postigle orgazam

Žene više uživaju u seksu
Žene više uživaju u seksu (Pixabay)

Seks se vrti oko užitka, ma koliko se neki trudili proglasiti ga samo načinom za produženje vrste, a kako se najčešće misli, u njemu više uživaju - muškarci.

Barem bi trebalo biti tako... naime, oni su ti koji češće misle na njega - muškarci mlađi od 60 godina pomisle na seks barem jednom dnevno, dok istovremeno to radi tek četvrtina žena, no ipak je priča malo drugačija.

Naime, muškarci se lakše uzbuđuju i maštovitiji su kada je riječ o seksualnim maštarijama. Također, više iniciraju odnose u svim fazama veze u odnosu na žene, pokazali su rezultati istraživanja Sveučilišta u Floridi.

S druge strane, većina muškaraca doživjet će orgazam ubrzo nakon penetracije, dok je ženama potrebno 10 do 20 minuta da bi postigle orgazam. Podaci pokazuju da oko 75 posto muškaraca baš uvijek doživi orgazam, što je ženskom rodu nedostižno.

No, žene mogu doživjeti višestruke orgazme, stoga više uživaju u seksu. Također, nakon jednog orgazma spremne su na još jedan, dok muškarcima treba duže vremena za novi pokušaj.

Prema tome, još jedan mit - raskrinkan.

24.02.2018. 21:35:00
http://metro-portal.hr/tko-vise-uziva-u-seksu/110520/