Metro-portal.hr

objavljeno 03.12.2012. 08:22:00
SRAMOTA!!!

Tko nas pljačka nedolascima u Sabor

Zastupnici koji uvijek imaju "pametnijeg posla" nego da dođu na svoje radno mjesto ipak uredno dobivaju svoju ogromnu plaću

Saborski zastupnici nedolascima na posao pljačkaju narod
Saborski zastupnici nedolascima na posao pljačkaju narod (Arhiva)

Politika se uvijek isplatila kao zanimanje, kad pogledamo što su nagomilali raznorazni anonimusi koji su u zadnjih dvadesetak godina promarširali kroz saborski kafić, pardon, saborske klupe.

Neki su već ušli u legendu time što nikad nisu progovorili u sabornici, poput izuzetno samozatajnog Stjepana Fiolića ili Krunoslava Kiće Slabinca, no i u ovom sazivu se već u mjesec dana evidentiranja moglo uočiti tko obožava roniti po džepovima poreznih obveznika neradom.

Da tako rade u bilo kojoj tvrtki, davno bi dobili nogom u guzicu, ali kad ih izabere hrvatski narod, oni mu isplaze jezik i zavuku ruku dublje u džep.

Apsolutni rekorder je notorni Željko Kerum, koji se od početka evidentiranja 14. studenoga još nije pojavio u Saboru. Kakvo on ima opravdanje, možemo samo zamišljati.

Uz njega rekorderi su viđeni HDZ-ovci - Josip Đakić od 13 radnih dana u Saboru je proveo dva, za jedan mu je priznata ispričnica. Božidar Kalmeta i Milijan Brkić pet dana su bili u Saboru, a Tomislav Karamarko je devet dana šetuckao, od kojih tri opravdana.

Kako sankcija nema, dapače, plaćica za studeni i dalje će biti ogromna ....

03.12.2012. 08:22:00
http://metro-portal.hr/tko-nas-pljacka-nedolascima-u-sabor/75225/