Metro-portal.hr

objavljeno 09.04.2013. 09:05:00
JEDNA JE ...

Tko je najbolja pratnja u shoppingu

Majke su ženama najbolja moguća pratnja u shoppingu jer se njima najviše vjeruje

Majka će dati najiskreniji odgovor
Majka će dati najiskreniji odgovor (Shutterstock)

Shopping može biti prilično stresan, pogotovo u krizi kad niste u mogućnosti prežaliti što ste kupili pogrešan komad odjeće i staviti ga kut ormara, već sve što kupite mora biti baš onakvo kakvo vam treba. 

Istraživanje trgovačkog lanca The Chimes na 2 tisuće žena pokazalo je da gotovo tri četvrtine žena u shoppingu najviše vjeruje svojoj majci kad kaže da joj nešto dobro stoji. Dvije trećine njih radije će za mišljenje pitati majku nego partnera, jer vjeruju da će partner sva pitanja shvatiti kao trik pitanja i odgovarati neiskreno.

To potvrđuje i brojka od 56 posto ispitanica koje su uvjerene da im partner samo povlađuje i sigurne su da im je barem jednom u životu neiskreno odgovorio na pitanje sviđa li mu se kako im nešto pristaje.

Majke su iz tog razloga s jedne strane najbolja pratnja jer su iskrene, no s druge strane, vole nametati svoje mišljenje što lako završi prepirkom.

Začuđujuće djeluje podatak da bi samo 22 posto ispitanica u shopping povelo najbolju prijateljcu, ali se zato gotovo sve slažu da je partner uvjerljivo najgori izbor kao pratnja u kupovini odjeće. 

09.04.2013. 09:05:00
http://metro-portal.hr/tko-je-najbolja-pratnja-u-shoppingu/77466/