Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 08:31:00
TV

Tjedni raspored serija na AXN Adria od 30. 12. do 5. 1.

Sjajan filmski tjedan na AXN Adria počinje mjuziklom Chicago u ponedjeljak, nastavlja Hancockom na Staru godinu i završava Lovcima na blago u subotu

Ispraćaj Stare godine uz pomaknutog superheroja
Ispraćaj Stare godine uz pomaknutog superheroja (AXN Adria)

CHICAGO

Ponedjeljak, 30.12.2013. u 23:25

U ovoj filmskoj adaptaciji satiričnog kazališnog mjuzikla briljiraju Renee Zellweger, Catherine Zeta Jones i Richard Gere koji su ponajviše zaslužni za uspjeh jednog od najvećih I najutjecajnijih hitova posljednjeg destljeća.

U priči o pohlepi za slavom, prevarama, ubojstvima i lažima mlada Roxie Hart gladna je uspjeha i ne preza ni pred čime da bi ga ostvarila. Nažalost, put do zvjezda vodi je preko zatvora gdje je završila ubivši ljubavnika. Tamo upoznaje Billyja Flynna i stječe smrtnu neprijateljicu u bivšoj zvijezdi Velmi Kelly, također osuđenoj za ubojstvo. Zahvaljujući Flynnovoj spretnosti Roxie izlazi iz zatvora i odmah postaje velika zvijezda, ali mediji željni skandala uskoro joj okreću leđa u potrazi za novom senzacijom...

HANCOCK

Utorak, 31.12.2013. u 21:00

U akcijskoj komediji Petera Berga Will Smith glumi Johna Hancocka, neobičnog superheroja čije akcije često koštaju grad jako puno. U jednoj takvoj akciji spasi život PR stručnjaku Rayu Embreyu koji se ponudi poraviti Hancockov image u javnosti. Uskoro Hancock otkriva da i Rayeva supruga Mary ima supermoći...

Ovaj akcijski blockbuster bio je jedan od najvećih hitova 2008. godine s više od 600 milijuna dolara zarade.

GLAVNA SESTRA HAWTHORNE (ep. 1)

Srijeda, 1.1.2014. u 20:10

Na prvu godišnjicu muževe smrti čini se kao da će dan za voditeljicu medicinskih sestara u richmondskoj bolnici Christinu Hawthorne biti jako dug. Nakon što se jedva probila u bolnicu pored prerevnog zaštitara nije joj uspjelo spasiti Davida Gendlera, najboljeg prijatelja njezinog muža koji se bacio s krova zgrade. Sve to je bio samo uvod u svakodnevni bolnički kaos.

Ipak, promjene su iza ugla i sestru Hawthorne uskoro očekuju velike poslovne promjene i izazovi dok u isto vrijeme pokušava odgojiti svoju inteligentnu 14-godišnju kćer Camille.

KALIFORNIKACIJA 6 (ep. 8)

Četvrtak, 2.1.2014. u 23:20

Prve recenzije radne verzije mjuzikla "A Crazy Little Thing Called Love" su stigle, a Hank traži od Faith da mu pomogne pronaći inspiraciju. U isto vrijeme njegove konstruktivne kritike pomažu Becci razmisliti o alternativnim karijerama.

DVOSTRUKI ŽIVOT (ep. 6)

Petak, 3.1.2014. u 22:00

Sumnja na moguću policijsku raciju uzrokovala je pojačani oprez u salonu. Usporedo s racijom Riley drži Lacey podalje od stvarnih radnji u The Rub-u, a i boji se jačeg vezivanja sa zgodnim samohranim ocem iz škole.

LOVCI NA BLAGO

Subota, 4.1.2014. u 18:20

Sedamdeset posto zemljine površine izgubljeno je dizanjem vode zbog posljedica 40 godina kumulativnih efekata globalnog zatopljavanja. Većina velikih gradova je potopljena i samo njihovi prepoznatljivi simboli - poput Kipa slobode u New Yorku - su još vidljivi iznad površine.

Grupa istraživača jhe poslana iz Vatikana kako bi pretražila svijet i pobrinuli se da i oni preživjeli zauvijek ne nestanu. U potrazi naiđu na artifakt kojim je moguće kontrolirati razinu površine vode, ali i na zločinačku organizaciju koja njime upravlja i u čijim rukama je sudbina Zemlje.

SPARTAK: KRV I PIJESAK (ep. 13)

Nedjelja, 5.1.2014. u 22:00

Strasti I obmane miješaju se u borbi Spartaka I Crixusa kojom se proslavlja Batiatusova politička pobjeda. Sudbine Spartaka, njegovih gladijatora i njihovih rimskih gospodara na velikim su kušnjama.

30.12.2013. 08:31:00
http://metro-portal.hr/tjedni-raspored-serija-na-axn-adria-od-30-12-do-5-1/82427/