Metro-portal.hr

objavljeno 30.05.2011. 07:07:16

Tjedni program Studija smijeha 30. svibnja - 4. lipnja

Od finala Open Mica u ponedjeljak do pijanih igara u subotu, tjedan je po običaju ispunjen smijehom

Fotografija vijesti

30.05. Ponedjeljak u 20.20h, Studio smijeha, Vlaška 92: "I hate Mondays" Open mic večer - FINALE - Besplatan upad!

Open Mic je večer gdje se već 5. sezonu rađaju komičari. Večer otvorena svima koji žele svojih 7 minuta na pozornici. Ovaj ponedjeljak vrijeme je za finale i za nastupe svih onih za koje ste najviše glasali ovaj mjesec!

Dođite, podržite stand up jeftinu cugu i besplatne Vedrini grickalice i ispunite se pozivitnom energijom nakon groznog prvog radnog danau tjednu!

Voditelj večeri: Aleks Curać Šarić

Ulaz je BESPLATAN!

31.05. Utorak u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Stand up comedy special: Slovenci na hrvatskom!

Kada nam kolege iz Slovenije dođu u goste, dvorana je uvijek krcata ljudima koji ne vjeruju da janezi mogu nasmijati ljude bez da koriste svoj crtić jezik, bez da idu lulat, prema zahodu i slično. Svi ti ljudi završe sa ogromnim osmjehom na licu i bolom u trbuhu jer ih naši Slovenski kolege nasmiju do suza.

Dođite i uvjerite se sami. Em pričaju na hrvatskom, em su iz Slovenije! Pokažimo im da narod koji ima more zna kako se smijati onima koji ga nemaju.

Izvođači: Iva Lačan, Janez (da to mu je ime) Trontelj i Dušan Tomić.

Voditelj večeri Andrej Težak Tešky.

Upad 25kn! Rezervacije na 099 7980 076 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr

01.06. Srijeda u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Nova postava - novi tekst - PREMIJERA!

S obzirom da se svaki mjesec piše i izvodi novi tekst ovu srijedu vrijeme je za premijeru i da vidimo šta su nam za ovaj mjesec pripremili izvođači nove postave Studija Smijeha.

Nova postava stand up comedy scene već par mjeseci dokazuje da su odličan dodatak
novom comedy klubu popunivši dvoranu do zadnjeg mjesta.

Pred Vas sa novim forama ovu srijedu izletavaju:
Zvonko Kožić, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović i voditelj Joža Vrban.

Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost istu večer osvojiti NIVEA poklon paket u iznosu od 300kn, te Vedrini vrećicu sa raznim grickalicama. Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu Vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama :)

Rezervirajte svoja mjesta već danas na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076.

Ulaz je 25kn.

*program se mijenja mjesečno!

02.06. Četvrtak u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava - novi tekst - PREMIJERA!

Zadnji mjesec sezone, a komičari neće cijeli mjesec odraditi sa best offom, nego i u šesti mjesec idu s novim forama koje su pripremili za Vas. Stand up comedy večer koja diže raspoloženje, komičari koji nasmijavaju, atmosfera koja podiže, sve je to četvrtak,
ali riječi nisu dovoljan opis doživljaja uživo. Dođite i uvjerite se zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25kn ikad.

Izvođači: Goran Furjan, Tihomir Paravina, Vlatko Štampar i Marina Orsag.
Gost: Pobjednik open mic finala.

Voditelj programa: Aleks Curać-Šarić.

Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost istu večer osvojiti NIVEA poklon paket u iznosu od 300kn, te Vedrini vrećicu sa raznim grickalicama.

Cijena ulaznice: 25kn. Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu Vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama.

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076.

*program se mijenja mjesečno!

03.06. Petak u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: "Caffe Bar Babaroga" plesna predstava!

Žene su oduvijek plesale. Ples se povezivao s mistikom i mističnim, a žene koje su živjele u plemenu plesale su prvenstveno u religiozne i ritualne svrhe. Plesom su jedna drugu podržavale i hrabrile, međusobno se družile. Razvojem i utjecajem civilizacije i društva žene su počele zataškavati svoju kreativnost i prirodnost te se sramiti svoga tijela i pokreta kroz ples. Međutim, mitski arhetip plemenskog plesa još uvijek živi u nama. To je prirodni način izražavanja svake žene.

Večeras upoznajte snažne žene koje su rekle: „Ne!" lažnom sramu. Koje su se oslobodile i počele plesati i tako izražavati ono istinsko što je oduvijek živjelo u njima. Doživite energiju i moć žene. Doživite energiju plesa. Doživite energiju ljubavi. Večeras ujedinjeno plešu i glume majke žene, žene domaćice, žene liječnice, profesorice i učiteljice, poslovne žene, djevojke, svi profili žena! Plešu Afrodite, Atene, Artemide, Here, Perzefone, Hestije, Demetre ... Očekuje vas puno pjesme, plesa, glume, zabave i iznenađenja!

Dođite i uživajte u predstavi „Caffe bar Babaroga". Posebna ponuda bara- vještičji ples!

Ako se ipak još uvijek plašite vještica iz bajki ili još uvijek osjećate neki strah- onda je ovo prava predstava za vas! Doživite bajku! Recite: „Ne!" strahu i sramu, recite: „Da!" oslobađanju prirode i prirodnosti!

Cijena ulaznice: 20kn
Prodaja ulaznica: Studio Smijeha, 01 5588 908, 099 7980 076

04.05. Subota u 20.30h - Studio smijeha, Vlaška 92: "HOĆU TO PIT" Igre - powered by Maraska!

Sudjelovanje besplatno do isteka zaliha uz narudžbu jedne konzumacije! Prijave obavezne!

Ne znamo kako se ovo desilo, ali ludi Hoću to i Studio Smijeha spojili su se u genijalnoj ideji, nazvali Marasku i tako je nastala ova večer. Večer u kojoj se pije besplatno u doba recesije, večer prepuna smijeha, zajebancije i društvenih igara koje su sve samo ne obične!

U subotu za stolovima igrat će se: Pijani Rulet sa shooterima, Pijani šah sa shooterima, Pijani čovječe ne ljuti se sa shooterima i pijani križić kružić sa shooterima. Uglavnom shvatili ste! U svakoj igri se pije, a pijune će zamijeniti shooteri!

Sva cuga na igrama je đabe do isteka zaliha zahvaljujući Maraski, a da ne bi samo pili pobrinut će se besplatne Vedrini grickalice!

Ne čekajte na besplatnu cugu, prijavite se odmah na 099 7980 076 ili 01 5588 980.

Vidimo se u subotu u pola devet! Igre traju do ponoći!

30.05.2011. 07:07:16
http://metro-portal.hr/tjedni-program-studija-smijeha-30-svibnja-4-lipnja/59432/