Metro-portal.hr

objavljeno 17.09.2011. 11:44:26
COMEDY CLUB

Tjedni program Studija smijeha 19. - 24. rujna

Teško je uopće opisati koliko je dobra atmosfera u Studiju smijeha svake večeri, bolje da provjerite sami

Studio smijeha

 

19.09. u 20.30h "I hate Mondays open mic night" - nove kvalifikacije!

Na drugim kvalifikacijama u finale prošao je Tin Sedlar! Ovaj ponedjeljak vrijeme je da dvoje novih prođu dalje!

Open Mic Night je večer gdje se već 5. sezona rađaju komičari. Večer otvorena svima koji žele svojih 7 minuta na pozornici tako da dođite, nasmijte se i podržite nove mlade nade!
Posebne prijave nema, dovoljno je da dođete barem pola sata prije početka programa i javite se voditeljici večeri.

Voditeljica večeri: Marina Orsag. Ulaz je BESPLATAN

20.09. u 20.30h Stand up comedy night in english! Daniel Ryan Spaulding (Canada)

Dear English speaking audience! Last season we started tradition of bringing foreign stand up comedians every third Tuesday in month! New season started so it is normal that we continue that tradition.

First performer we will bring to you this season is Daniel Ryan Spaulding from Canada! Daniel-Ryan Spaulding is an emerging Actor & Comedian, from Vancouver, Canada. http://www.danielryanspaulding.com/

At 26, he has performed Stand-up Comedy in 8 countries: Canada, USA, Australia, New Zealand, France, Ireland, England & Scotland.

In his Live Shows, Daniel-Ryan blends storytelling & stand-up comedy, tackling the irony of our ego-driven world with a finely tuned bullshit-radar. He delves into the complexities of relationships and sexuality, consumer culture, and the general weirdness & eccentricity of life, leaving audiences both entertained and surprisingly uplifted about life.

Daniel-Ryan is a versatile character actor. His style combines broad slapstick humor with intelligence, sophistication, and social conscience.

His latest review

Joining him on our special evening is Tin Vodopivec from Slovenia. Tin has already performed in London and Leicester and now he is preparing for his debut performance in worlds greatest comedy club the "Comedy Store".

Host of the evening: Andrej Težak Tešky (SLO).

Entry fee: 30kn!

Info and reservations: ulaznice@studiosmijeha.hr or 01 5588 980.

21.09. srijeda u 20.30h Stand up comedy Srijeda - novi tekst! (izvedba treća)    

Novi tekstovi prolaze genijalno, publika je sve bolja i bolja, vrijeme je da se pridružite toj super atmosferi. Ove srijede očekuju Vas Piloti: Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Goran Furjan i Andrea Andrassy.

Kapetan leta: Marina Orsag.

Ono što je posebno ove srijede je to da će Vas do mjesta i kroz upute voditi prekrasne stjuardese! Poletite u zemlju smijeha uz Studio airlines!

Stand up comedy večer koja diže raspoloženje, komičari koji nasmijavaju, atmosfera koja podiže, sve je to od ove sezone i srijeda, ali riječi nisu dovoljan opis doživljaja uživo. Dođite i uvjerite se zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25kn ik

Rezervirajte svoja mjesta već danas na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980.

Ulaz je 25kn.

22.09. četvrtak u 20.30h Stand up comedy Četvrtak - novi tekst! (izvedba druga)

Prvi i drugi četvrtak u mjesecu prošli su genijalno i publika je s oduševljenjem prihvatila nove fore stalnih komičara. Ovaj četrvrtak Vas očekuju Piloti: Ivan Šarić, Marina Orsag, Tihomir Paravina i Goran Vugrinec.

Kapetan leta: Aleks Curać Šarić.

Ono što je posebno ovog četvtrka je to da će Vas do mjesta i kroz upute voditi prekrasne stjuardese! Poletite u zemlju smijeha uz Studio airlines!

Stand up comedy večer koja diže raspoloženje, komičari koji nasmijavaju, atmosfera koja podiže, sve je to četvrtak, ali riječi nisu dovoljan opis doživljaja uživo. Dođite i uvjerite se zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25kn ikad.

Cijena ulaznice: 25kn.

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980.

23.09. petak u 20.30h TOTALNI fm IMPROV - večer improvizacijske komedije!  Improleptika (SLO) prvaci Europe u improvizaciji!

Kada su prvi puta bili u Studiju, publika je napunila dvoranu ali je bila skeptična! Nakon što su slovenski kolege oduševili, već su rezervirali ljudi mjesta za slijedeći put! Požurite i Vi s rezervacijama!

Skupina Improleptika iz Ljubljane već je 12 godina vodeća grupa u Sloveniji, koja se bavi improv kazalištem i komedijom. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima.

U Sloveniji se na puno festivala te u puno klubova iznova stalno odlučuju za program improv kazališta.

Emocionalni skokovi, 3 min, pisaći stro...j, stručnjak za gluhonijeme su samo neki od kratkih skečeva koje možete vidjeti ovaj puta.

U potpunosti su improvizirani i nisu smišljeni unaprijed. Improvizatori ne znaju što je scenarij i on nastaje spontano u njihovim glavama.

Improvizatori skaču iz prostora u prostor, iz emocije u emociju ali od svega žele kroz improvizaciju biti što duhovitiji.

U ekipi su najbolji improvizatori iz Slovenije članovi različitih grupa koje se natječu u ljubljanskom KUD-u Franc Prešeren u Improv ligi.

Oni su prvaci zadnjih sezona (4 Pravi dedci, Veselička, Piloti, Dupleška mornarica, Modro nebo, Estonija, Kok Drago, Kuli Moli...)

Publika je najbitnija u predstavi jer bez njihovih prijedloga ne bi predstava mogla ni početi. Također se može dogoditi da gledatelji postanu najbitniji element predstave.

Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i utječete na predstavu!!!

Upad 25kn! Rezervacije na 01 5588 980 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr

24.09. subota od 20.30h Stand up comedy Subota!

Subota navečer rezervirana je za nastupe mladih nada stand up komedije.
Ovu subotu zabavljat će Vas: Mirko Fabris Krav, Andrija Mario Golubić, Karlo Šmid, Mile Mylo Radulović i Tin Sedlar.
Voditelj programa: Joža Vrban.

Cijena ulaznice: 10kn.

Rezervacije ulaznica: 01/ 5588 980 i ulaznice@studiosmijeha.hr

17.09.2011. 11:44:26
http://metro-portal.hr/tjedni-program-studija-smijeha-19-24-rujna/63339/