Metro-portal.hr

objavljeno 25.11.2013. 15:38:00
TV

Tjedni program AXN Adria od 25. do 29. studenoga

Od Nezaboravne u ponedjeljka do Dvostrukog života u petak, svaki dan nas razveseljavaju sjajne serije na AXN Adria

Nezaboravna otvara tjedan sjajnih serija
Nezaboravna otvara tjedan sjajnih serija (AXN Adria)

NEZABORAVNA 2 (ep. 8)

Ponedjeljak, 25.11. u 21:50

Mladi znanstvenik je pronađen mrtav u knjižnici sa simptomima sličnim eboli. Carrie i Al otkrivaju da je bio izložen utjecaju smrtonosnih tvari jer je s prijateljem tražio blago navodno skriveno ispod ulica New Yorka. Sad njih dvoje moraju pratiti tragove i otkriti tajnu skrivenu pod ulicama prije nego izbije velika epidemija.

ZVJEZDANA VRATA: SVEMIR (ep. 17)

Utorak, 26.11. u 20:10

Dok većina posade pati od jakih halucinacija koje na površinu izvlače njihove osobne strahove Tamara Johansen odvaja one koji su pod utjecajem halucinogena od ostalih. Ne preostaje joj ništa drugo nego pronaći izvor problema prije nego postane opasan po život.

LJEPOTICA I ZVIJER (ep. 4)

Srijeda, 27.11. u 21:00

Vincent pronalazi 19-godišnjaka koji je ozljeđen ostavljen u kontejneru za smeće i vodi ga u Hitnu gdje ostaje ležati u komi. Nakon što Evan pregleda rentgenske snimke otkriva da su kosti mladića pune ožiljaka od prijeloma, pa Cat i Tess odluče ispitati njegovog oca koji za sve krivi loše društvo u koje je upao. Detektivi otkrivaju I da je mladić bio u tajnoj vezi sa kćeri vlasnice lokalnog polo kluba.

KALIFORNIKACIJA 6 (ep. 4)

Četvrtak, 28.11. u 23:20

Charlie nagovori Hanka da se uključe u projekt snimanja remake filma "Krstarenje". Poslije sastanka Hank, Charlie, Robbie Mac i producentica Ali Andrews odlaze u gay bar gdje sreću Richarda Batesa koji sad radi kao konobar I koji priznaje Hanku da se redovito čuje s negovom kćeri Beccom oko pisanja. Zabava se kasnije seli u Charliejevu kuću gdje će se Hank i Ali spetljati, ali Charlie će morati priznati Robbieju da ipak nije gay.

NACIONALNA SIGURNOST

Petak, 29.11. u 19:25

Earl Montgomery, kadet losanđeleske policije vjerojatno bi postao sjajan policajac da nije tako lajavi hvalisavac. Njegov butnovnički mentalitet koštao ga je školovanja na Policijskoj akademiji i sada radi kao zaštitar u tvrtci "Nacionalna sigurnost". Nakon što se sukobi sa oštrim detektivom Hankom Raffertyjem ovaj biva izbačen iz Policije i naposlijetku nađe posao u istoj firmi kao i Earl. Unatoč međusobnoj nepodnošljivosti njih dvojica moraju udružiti snage kad otkriju veliku krijumčarsku operaciju koja se možda događa pod policijskom paskom.

DVOSTRUKI ŽIVOT (ep. 2)

Petak, 29.11. u 21:50

Dok se bori kako bi ponovo pohvatala konce nakon što ju je muž ostavio sa dvoje djece Riley pronalazi dokaze koji sugeriraju da je imao ljubavnicu. U međuvremenu njezina majka Linette krije svog novog zaručnika od ostatka obitelji.

25.11.2013. 15:38:00
http://metro-portal.hr/tjedni-program-axn-adria-od-25-do-29-studenoga/81801/