Metro-portal.hr

objavljeno 11.11.2013. 08:31:00
TVRTKE

Tjedni program AXN Adria od 11. do 17. studenoga

U četvrtak kreće šesta sezona famozne Kalifornikacije, a tjedan je u znaku Bez granica i pikanterija sa snimanja

Hank Moody i dalje radi sranja :)
Hank Moody i dalje radi sranja :) (AXN Adria)

NEZABORAVNA (ep. 6)

Ponedjeljak, 11.11. u 21:50

Pronađen je ubijen mladić na vozačkom mjestu skupocjenog sportskog automobila dostavljenog diplomat. Carrie I Al slijede tragove koji ih vode različitim osumnjičenima s različitim motivima. Vrijeme radi protiv njih jer moraju otkriti ubojicu prije nego diplomat napusti zemlju.

 

LJEPOTICA I ZVIJER (ep 2)

Srijeda, 13.11. u 21:00

Kada je mlada I talentirana ballerina pronađena mrtva Vincent sluti da njezina kolegica Victoria krije informacije o ubojstvu. Cat i Tess otkrivaju da je žrtva pokušala policiji prijaviti napad. U međuvremenu Cat traži Vincentovu pomoć kako bi dešifrirala medicinski nalaz pronađen među majčinim stvarima.

 

AXN INSIDER: BEZ GRANICA

Srijeda, 13.11. u 23:15

Dokumentarac "AXN Insider: Bez granica" vodi gledatelje iza kulisa odlične nove kriminalističke serije "Bez granica" koja se od sredine rujna emitira na AXN-u. Serijal zaviruje u svijet Međunarodnog kriminalističkog suda i posebnog istraživačkog tima koji istražuje zločine koji prelaze državne granice i privodi zločince pravdi. Radnja "Bez granica" se odvija na atraktivnim lokacijama po cijeloj Europi, uključujući i našu regiju, na kojima team elitnih policajaca riješava najteže zločine. Nakon odličnih ratinga naručena je i druga sezona serije.

 

BEZ GRANICA (ep. 10)

Četvrtak, 14.11. u 21:00

Hickman je lisicama vezan za Shari koja umire. Unatoč bolovima u ozljeđenoj ruci mora je micati i pokušava se osloboditi. Uskoro stižu Tommy i Arabela, oslobađaju ga i svi kreću u lov na Genovesea. Poslije puno pucnjave I borbe u napuštenom karnevalu Genovese je ranjen I uhićen.

 

KALIFORNIKACIJA 6 (ep. 1)

Četvrtak, 14.11. u 22:50

Hank Moody je preživio pokušaj ubojstva njegove bivše ljubavnice Carrie, ali ga ona i dalje proganja u snu. Charlie ga vodi da upozna rock zvijezdu Atticusa Fetcha koji postavlja broadwayski mjuzikl A Crazy Little Thing Called Love.

 

ZVJEZDANA VRATA: SVEMIR 1 (ep.11)

Petak, 15.11. u 20:10

Kvar sa kamenjem za komuniciranje vodi Younga otkriću vanzemaljske vrste blizu Destinyja. Kad se sukobe napad vanzemaljaca stavlja Rusha i Chloe u smrtnu opasnost, a Younga i Scotta tjera na očajničke mjere.

11.11.2013. 08:31:00
http://metro-portal.hr/tjedni-program-axn-adria-od-11-do-17-studenoga/81529/