Metro-portal.hr

objavljeno 10.01.2009. 11:06:00

TJEDNI HOROSKOP 10. - 16. siječnja 2009.

Fotografija vijesti

 

Ovan (21.3. - 20.4.)

LJUBAV: Ulazak Jupitera u vašu solarnu kuću prijateljstva poboljšat će vaše kontakte sa starim i pomoći u stvaranju novih prijatelja. Neka od novih poznanstava pokazat će se dovoljno kvalitetnim da ostanu zauvijek.  

POSAO: Druženje je ključna riječ i u profesionalnom životu. Ovo je odličan period za povezivanje s kolegama, timski rad i ostvarivanje novih kontakata koji bi vam mogli pomoći u poslu, a i na taj način ćete postići više uspjeha.

ZDRAVLJE: Prilično dobro, pazite na prehranu.

 

Bik (21.4. - 21.5.)

LJUBAV: Osjetit ćete olakšanje u privatnom životu jer će vam se otvoriti neka vrata koja su do sada bila čvrsto zatvorena. Uživajte u novoj slobodi, podijelite je sa svojom obitelji i prijateljima na najbolji mogući način.

POSAO: U nastupajućem periodu stvarate temelje za uspješnu godinu, u kojoj vam se pruža mogućnost promjene karijere. Sjetite se svojih starih snova o tome što biste željeli raditi u životu, sada je prilika da ih ostvarite.

ZDRAVLJE:Dobro.

Blizanci (22.5. - 21.6.)

LJUBAV: Iako ćete stalno osjećati potrebu za nečim novim, na što i vas tjera Jupiter, u privatnoj sferi se pokušajte oduprijeti iskušenjima zabranjenog voća, jer biste mogli nepovratno izgubiti neke vama jako drage ljude.

POSAO: U poslovnom životu, s druge strane, upravo istrajte u ispunjenju svojih apetita za učenjem i napredovanjem, putovanjima i upoznavanju novih ljudi. Naročito povoljan period za Blizance koji se bave marketingom i izdavaštvom.  

ZDRAVLJE: Pripazite na grlo, prilično je osjetljivo.

Rak (22.6. - 22.7.)

LJUBAV: Želja za istraživanjem nekih mističnih i spiritualnih područja mogla bi vas odvesti predaleko od obitelji. Kako je i posao dobro aspektiran, morate se jako potruditi kako biste izbalansirali privatni život i imali vremena za sve.

POSAO: Osjećate da vam je puno lakše postići neke stvari na poslu, stoga se bacite na ostvarivanje najskrivenijih planova. Smjelost je dobra samo ukoliko je promišljena, pa pripazite da ne upadnete u dugove umjesto da zaradite.

ZDRAVLJE: Mogle bi vas mučiti glavobolje.  

Lav (23.7. - 22.8.)

LJUBAV: Možda je došlo vrijeme da za probleme u svojim odnosima s bližnjima prestanete optuživati sve oko sebe i malo se dublje zagledate u svoju unutrašnjost. Pomoć bliske osobe ili terapeuta dobro će vam doći da sredite glavu.

POSAO: Stigao je dobar period za napredak na poslu. Vaša rječitost i znanje pokazat će se kao najbolji promotori vaših sposobnosti, stoga svakog poslovnog suradnika tretirajte jednako, jer nikad ne znate tko će donijeti još više dobrih poslova.

ZDRAVLJE: Osjećate se malo ispuhano, vrijeme je za kraći odmor.

Djevica (23.8. - 22.9.)

LJUBAV: Iako vas svakodnevnica ponekad malo zamara, nemojte se previše opterećivati time, jer vam obitelj pruža mir i sigurnost koji su vam potrebni. Dozvolite sebi opuštanje u krugu najbližih kako biste se što bolje odmorili.

POSAO: U takvom ćete raspoloženju bitno bolje funkcionirati na radnom mjestu i dobiti mogućnost unaprjeđenja svojih vještina i znanja, koja će ubrzo donijeti napredak. Poboljšat ćete kvalitetu i učinkovitost i za to biti nagrađeni.

ZDRAVLJE: Krajnji je čas da počnete vježbati.  

Vaga (23.9. - 22.10.)

LJUBAV: Otvaraju vam se mogućnosti za nove romanse ili vraćanje žara u postojeću vezu. Ako ih iskoristite, osjetit ćete poriv za proširenjem obitelji, uz vaše uobičajeno procjenjivanje svih argumenata za i protiv.

POSAO: Godina pred vama probudit će vaše kreativne sposobnosti, koje mogu dovesti do toga da vam dosadašnji omiljeni hobi postane profesija. Dobrim planiranjem mogli biste ubrzo pokrenuti vlastiti posao.

ZDRAVLJE: Uglavnom dobro, uz manje probavne smetnje.  

Škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Kao i cijele godine, i ovoga ćete tjedna imati bolju situaciju u obitelji, naročito ćete se dobro osjećati u krugu najbližih. Vrijeme je i za malo aktivniji socijalni život i druženje s prijateljima u vašem domu.

POSAO: Prestat ćete se uzrujavati zbog situacije na poslu, ma kako dobra ili loša ona bila. Shvatit ćete kako vam posao trpi zbog vaših mušica, pa ćete početi stvari prihvaćati onakvima kakve jesu i to će donijeti sjajne rezultate.

ZDRAVLJE: Osjećate se odmorno i snažno, nastavite tako.

Strijelac (22.11. - 21.12.)

LJUBAV: Godina prilične zauzetosti poslom počinje ovoga tjedna, tako da će vas bližnji viđati bitno rjeđe nego prije, no bit ćete dovoljno uviđavni da nadoknadite svoju odsutnost kvalitetnim druženjem kad ste s njima.

POSAO: Osjećate potrebu za boljom promocijom svojih dostignuća, pa bi bilo dobro da tome posvetite više pažnje. Trebat će vam i ponešto novih znanja i vještina, pa pažljivo odaberite kojim ćete putem krenuti.

ZDRAVLJE: Opasnost od manjih ozljeda..

Jarac (22.12. - 20.1.)

LJUBAV: Obitelj će vam pomalo nedostajati jer ćete sve svoje snage usmjeriti na posao. Zapamtite da se novcem ne može kupiti sve, a naročito ne ljubav bližnjih, pa pokazujte svoju ljubav i privrženost na druge načine.

POSAO: Sjajne prilike za unaprjeđenje statusa na poslu počet će se otvarati u ovom periodu, no nemojte odmah objema rukama zgrabiti prvu, jer bit će ih više. Stoga, pamet u glavu i pažljivo odaberite pravu.

ZDRAVLJE: Odlično.

Vodenjak (21.1. - 18.2.)

LJUBAV: Blagotvoran utjecaj Jupitera koji ulazi u vaš znak osjetit će se i u odnosima s bližnjima, kojima ćete napokon posvetiti dovoljno pažnje i ljubavi. Uživajte u atmosferi koju možete stvoriti s malo truda.

POSAO: Poslovna strana života napokon će se početi isplaćivati. Što ćete više truda uložiti, veća će biti nagrada, pa dobro procijenite što vam zapravo treba. No, niti slučajno nemojte pomisliti da će se stvari srediti same, dok vi ležite.

ZDRAVLJE: http://metro-portal.hr/tjedni-horoskop-10-16-sijecnja-2009/12057/