Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2011. 13:39:20
PRODRMAJTE STVARI POD PLAHTAMA

Tjedan dobrog seksa 1. dio

Dosta vam je uvijek jednih te istih rituala u krevetu? Tražite inspiraciju za nešto novo? Pogledajte naše prijedloge.

Dobri savjeti za svaki dan tjedna
Dobri savjeti za svaki dan tjedna (Shutterstock)

Svaki tjedan dat ćemo vam nekoliko zanimljivih prijedloga kako biste potaknuli svoj seksualni i romantični život te odnos s partnerom: 

Nedjelja: Probudite se i recite: „Sanjala sam jedan prost san", kad vas partner pita koji, pokažite mu bez objašnjenja.

Ponedjeljak: Zataknite u kosu cvijet intenzivnog mirisa, ogrnite se samo pareom i prošećite lagano ispred partnera. Neka miris cvijeta ostane blizu i prije spavanja.

Utorak: Obujte najviše štikle u krevet. Samo štikle! Tijekom akcije ih odbacite u zanosu.

Srijeda: Stavite slušalice s različitom glazbom sebi i partneru. Naravno, onom koju volite za vruću akciju. Više se ne morate svađati oko odabira seksi glazbene podloge.

Četvrtak: Nakon što vaš partner zaspe, napišite mu vruće pismo ne štedeći papir svojih najseksi želja i misli. Započnite s: "Kad vidim tvoj...., osjetim....", zatim mu to ostavite negdje gdje će sigurno vidjeti ujutro kad se probudi (npr. na ogledalu).

Petak: Vodite ljubav širom otvorenih očiju pod svijetlom kako biste se što dublje povezali vizualnim kontaktom.

Subota: Pošaljite ga u kupovinu namirnica poput jagoda, šlaga, meda, sladoleda i usput ga nazovite i ispričajte što ćete mu sve raditi s tim namirnicama. Budite sigurni da će vas rastrgati kad dođe (a od namirnica možete napraviti i kolač, u krajnjem slučaju).

Sviđaju vam se naši savjeti? Opustite se i sami razmislite o nekim sitnicama koje bi mogle potaknuti bliskost među vama. Ne mora sve rezultirati seksom, ali i mali trenuci bliskosti tijekom dana, donose svoj prilog čvrstim i stabilnim vezama. Sretno!

04.06.2011. 13:39:20
http://metro-portal.hr/tjedan-dobrog-seksa-1-dio/59720/