Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2019. 12:01:00
BRAVO

Titula najboljeg wellnessa opet u rukama Terma Olimia

Wellness Orhidelia deseti je puta za redom proglašen najboljim slovenskim wellnessom, a to će prestižno priznanje, zajedno s desetim rođendanom, proslaviti 18. svibnja sa svojim gostima

Svratite u Terme Olimia
Svratite u Terme Olimia (Arhiva)

Deseti puta za redom Wellness Orhidelia Terma Olimia dobio je prestižnu nagradu za najbolji wellness u Sloveniji! Ovu nagradu - „Naj Wellness" u kategoriji Turizam veliki -  dodjeljuje uredništvo emisije „Dobro jutro, Slovenija", a desetu po redu titulu apsolutnog šampiona Wellness Orhidelia zaslužio je zbog neprocjenjivog doživljaja ljepote i ugode kojeg mogu osjetiti svi njihovi gosti, ali i zbog predanog rada svakog zaposlenika. Ovo priznanje još je značajnije ako se zna da dolazi od onih čije im je mišljenje najvažnije - njihovih gostiju.

„Nagrada „Naj Wellness" najbolja je moguća pohvala za naš rad, kojom dokazujemo kako su timski duh, odanost i predanost radu pravi put do konačnog uspjeha i povjerenja. Istovremeno, kako nam je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu, ova prestižna nagrada obvezuje nas na stalnu nadogradnju visokih standarda koje smo postavili", rekao je Vasja Čretnik, direktor marketinga i prokurist Terma Olimia.

Wellness Orhidelia ove godine slavi jubilej, okruglih deset godina otkako je postavio visoke standarde u svijetu termalnih užitaka, u kojem je baš uvijek u središtu čovjek i njegov dobar osjećaj. Od fizičke relaksacije, unutarnjeg osjećaja mira do savršenih vizualnih podražaja (jer ovdje vlada savršena simbioza prirode i arhitekture!)..., sve u Termama Olimia usmjereno je k tome da se svaki gost osjeća ugodno i ode kući potpuno relaksiran.

Deseti rođendan Terme Olimia proslavit će sa svojim gostima. Na sasvim poseban i umirujući način, koristeći snagu termalnih voda, posjetitelji Terma Olimia moći će 18. svibnja uživati u cjelodnevnim selfness sadržajima, zahvaljujući kojima će naučiti kako se opustiti te otkriti  najbolje od sebe na fizičkoj i duhovnoj razini. Taj dan moći će uživati i u posebnim show programima u saunama - Gospodarima vjetra - ali i svim ostalim sadržajima po kojima je ovaj wellness toliko različit od drugih. Vodeni kreveti, podvodna glazba, ljubičasti interijer, savršena interakcija vanjskih i unutarnjih bazena... pridonose harmoniji kakvu možete iskusiti samo u najboljem slovenskom wellnessu.

29.04.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/titula-najboljeg-wellnessa-opet-u-rukama-terma-olimia/118230/