Metro-portal.hr

objavljeno 14.02.2019. 14:01:00
PREDSTAVE

Titon ponovno u Cekateu

Strastvena i posvećena vječnoj ljubavi predstava Titon, nastala u suradnji Teatra Erato i CeKaTe Teatra na Trešnjevci

Titon u CeKaTeu
Titon u CeKaTeu (Cekate)

Nakon vrlo uspješne premijere i u duhu Valentinova vraća se na daske CeKaTe Teatra strastvena i posvećena vječnoj ljubavi predstava Titonnastala u suradnji Teatra Erato i CeKaTe Teatra na Trešnjevci

U ponedjeljak, 18. veljače 2019. u 20 sati na sceni će tako ponovno zaigrati Judita Franković Brdar u ulozi grčke božice zore Eoje te čak tri Titona kojeg tumače Žarko Potočnjak, Vladimir Posavec-Tušek i Marko Braić. Tekst i režiju potpisuje Vlatka Vorkapić, glazbu Stanislav Kovačić, oblikovanje svjetla i zvuka Milan Kovačević, a produkciju Lidija Ivanda.

O predstavi:

Judita Franković Brdar je u ovoj predstavi besmrtna grčka božica zore i majka zvijezda Eoja, lijepa kao svitanje dana. Njena najveća strast bila je prema mladim smrtnicima kao što je Titon. On postaje njena najveća ljubav, a kako bi ga zauvijek zadržala uz sebe, moli Zeusa za njegovu besmrtnost pritom zaboravivši tražiti i vječnu mladost. Koji je epilog ove strastvene ljubavi, tko se pretvara u cvrčka te da li svaka žena treba pronaći svog Titona s kojim bi doživjela vječnost, provjerite u ovoj hvaljenoj autorskoj predstavi redateljice Vlatke Vorkapić.


14.02.2019. 14:01:00
http://metro-portal.hr/titon-ponovno-u-cekateu/116893/