Metro-portal.hr

objavljeno 14.03.2019. 13:29:00
PREDSTAVE

Titon ponovno na pozornici Cekate Teatra

Ova zabavna, brza i duhovita predstava zaigrat će na sceni CeKaTe Teatra u ponedjeljak, 18. ožujka 2019. s početkom u 20 sati

Sjajna predstava, ne propustite je!
Sjajna predstava, ne propustite je! (Arhiva)

Centar za kulturu Trešnjevka otvara ponovno svoja vrata predstavi Titon, bezvremenskoj komediji o ljubavi božice i smrtnika.

Ova zabavna, brza i  duhovita predstava zaigrat će na sceni CeKaTe Teatra u ponedjeljak, 18. ožujka 2019. s početkom u 20 sati.

Judita Franković Brdar pojavit će se u ulozi zanosne grčke božice zore Eoje uz čak tri Titona kojeg tumače Žarko Potočnjak, Vladimir Posavec-Tušek i Marko Braić. Tekst i režiju potpisuje Vlatka Vorkapić, glazbu Stanislav Kovačić, oblikovanje svjetla i zvuka Milan Kovačević, a produkciju Lidija Ivanda (Teatar Erato).

O predstavi:
Judita Franković Brdar je u ovoj predstavi besmrtna grčka božica zore i majka zvijezda Eoja, lijepa kao svitanje dana. Njena najveća strast bila je prema mladim smrtnicima kao što je Titon. On postaje njena najveća ljubav, a kako bi ga zauvijek zadržala uz sebe, moli Zeusa za njegovu besmrtnost pritom zaboravivši tražiti i vječnu mladost. Koji je epilog ove strastvene ljubavi, tko se pretvara u cvrčka te da li svaka žena treba pronaći svog Titona s kojim bi doživjela vječnost, provjerite u ovoj hvaljenoj autorskoj predstavi redateljice Vlatke Vorkapić.

14.03.2019. 13:29:00
http://metro-portal.hr/titon-ponovno-na-pozornici-cekate-teatra/117449/