Metro-portal.hr

objavljeno 08.08.2013. 12:20:00
BARRAKUD

Tisuće Talijana stiže na Zrće

Barrakud Festival održava se od 10. - 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora

Jedinstvena atmosfera na Barrakud festivalu
Jedinstvena atmosfera na Barrakud festivalu (Barrakud)

Prošlogodišnji prvi Barrakud Festival prošao je iznimno dobro, no ove godine brojke premašuju sva očekivanja. Val mladih dobro raspoloženih Talijana zapljusnut će plažu Zrće upravo u sklopu Barrakuda, a uz mjesec kolovoz sam po sebi, glavni motiv tisuća obožavatelja house i techno glazbe iz susjedne zemlje jest i jedinstvena talijanska organizacija festivala.
 
Za nekoliko dana će idealnu party plažu otoka Paga na 7 dana i 7 noći preuzeti mnogobrojni partijaneri koji će živjeti i plesati uz neke od najtraženijih zvukova elektronske scene.

Tako će klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso protutnjati imena poput velikog Paula Kalkbrennera, Dubfirea, Marcel Dettmanna, Nine Kraviz, Carl Craiga, Ben Klocka, Kenny Larkina i brojnih drugih. Poznatim svjetskim imenima pridružit će se i snažna domaća - Pille i Madezh, Toni Juranović, te Pete Dux.

Barrakud Festival održava se od 10. - 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice.

Cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima. Na ulazu u klubove će biti dostupne i dnevne ulaznice.
 
Atmosfera s prošlogodišnjeg prvog izdanja Barrakud Festivala:

http://www.barrakud.com/
http://www.barrakud.com/web/ex-yu/
https://www.facebook.com/barrakud

08.08.2013. 12:20:00
http://metro-portal.hr/tisuce-talijana-stize-na-zrce/79745/