Metro-portal.hr

objavljeno 01.09.2011. 17:39:00
UŽASAN SVIJET

Tinejdžer izbo oca nožem nakon što je zamoljen da iznese smeće

Roditelji su zamolili svog 15-godišnjeg sina da iznese smeće na ulicu, što je mladić u ljutnji odbio učiniti, a cijela je situacija na kraju umalo završila tragično

Fotografija vijesti

Da nije lako biti tinejdžer, ali ni njihov roditelj, zorno nam je pokazala jedna američka obitelj prošli tjedan.

Roditelji su zamolili svog 15-godišnjeg sina da iznese smeće na ulicu, što je mladić u ljutnji odbio učiniti. Kako bi ga natjerali da ih posluša, roditelji su mu uzeli mobitel i rekli mu da ga neće dobiti natrag dok ne učini ono što traže od njega.

Umjesto da posluša i udovolji ovoj poprilično jednostavnoj zamolbi svojih roditelja, mladić je odlučio da je pametnije otići u prostoriju gdje njegov otac drži alat i pronaći sjekiru, s kojom je onda razvalio vrata roditeljske spavaće sobe, misleći da su tamo sakrili njegov mobitel.

Kad je uvidio da mobitel ipak nije tamo, naoružao se kuhinjskim nožem u namjeri da osvetnički izbuši ocu gume na automobilu. Na svoju nesreću, otac je shvatio što mu sin namjerava napraviti te ga je pokušao zaustaviti, nakon čega ga je sin šest puta ubo nožem u leđa.

Sreća u nesreći bila je činjenica da je oštrica noža bila velika tek 9 centimetara, a niti jedan od 6 uboda nije pogodio nikakve vitalne organe, zbog čega je otac nakon tretmana već sutradan pušten iz bolnice.

Policija nije objavila hoće li protiv dječaka podići ikakvu optužnicu, kao ni je li smeće nakraju ipak bilo izneseno.

01.09.2011. 17:39:00
http://metro-portal.hr/tinejdzer-izbo-oca-nozem-nakon-sto-je-zamoljen-da-iznese-smece/62793/