Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2011. 11:24:51
MOTIVACIJA NA DJELU!

Tim Cook: Jedinstvenost kompanije Apple zapisana je u našoj DNK

Internetski je portal Ars Tehnica objavio službeni e-mail koji je novi šef Applea poslao zaposlenicima pri stupanju na dužnost

Steve Jobs i njegov nasljednik Tim Cook

Timothy D. Cook, novi generalni direktor Applea poslao je zaposlenicim motivacijski e-mail u kojima ih uvjerava da će Apple nakon Jobsa ostati isti kao što je i bio. Cijeli sadržaj e-maila objavio je portal Ars Technica koji tvrdi da je autentičnost maila sigurna:

"Članovima tima, 

Veseli me nevjerojatna prilika koja mi je pružena da budem CEO najinovativnije kompanije na svijetu. Odluka da se pridružim Appleu najbolja je koju sam u životu donio i bila mi je čast i životna privilegija raditi za Stevea i Apple više od 13 godina. Dijelim Steveov optimizam o svijetloj budućnosti Applea.

Steve je za mene, kao i za cijeli rukovodeći tim i sve naše zaposlene, bio nevjerojatan vođa i mentor. Iskreno se radujemo Stivovim smjernicama sa mjesta predsjedavajućeg Upravnog odbora. 

Želim da budete sigurni da se Apple neće promijeniti. Ja njegujem i slavim Appleove jedinstvene principe i vrijednosti. Steve je izgradio kompaniju i kulturu nalik nijednoj drugoj u svijetu i mi ćemo ostati vjerni tome, to je u našoj DNK. Mi ćemo nastaviti proizvoditi najbolje proizvode na svijetu koji oduševljavaju naše korisnike i čine naše zaposlenike ponosnima na ono što rade. 

Ja volim Apple i radujem se svojoj novoj ulozi. Inspiriira me neverovatna podrška koju sam dobio od odbora, rukovodećeg tima i mnogih od vas. Uvjeren sam da su najbolje godine pred nama i da ćemo zajedno nastaviti činiti Apple jednako čarobnim mjestom kakvo je sada." 

Tim

27.08.2011. 11:24:51
http://metro-portal.hr/tim-cook-jedinstvenost-kompanije-apple-zapisana-je-u-nasoj-dnk/62619/