Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2020. 21:44:00
ŠŠŠŠ

Tihi seks morate isprobati

Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate.. pa evo par savjeta :)

Samo tiho :)
Samo tiho :) (Shutterstock)

Kuća vam je puna ljudi? U ovakvoj situaciji može patiti seksualni život, osobito ako niste dovoljno hrabri i vješti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku pune kuće. 

Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj seksualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

Bez žurbe - ako se u kući punoj gostiju i rodbine, savjetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana. Umjesto toga, dogovorite mjesto i vrijeme sastanka (spavaća soba ili pak kupaonica) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj žlica idealni su za tihi seks. 

Ništa krevet - i najbolji kreveti škripe kada se na njima netko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, želite li voditi ljubav u stojećem položaju. Snađite se i improvizirajte. 

Pokrijte usta - želite li dodatno začiniti seks, prekrijte jedno drugome dlanom usta ili još bolje - ušutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi. Osim što ćete ušutkavanjem jedno drugoga osigurati da vas nitko ne čuje, ovo može prijeći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete).

Isprobajte, što da vam drugo kažemo... :)

01.01.2020. 21:44:00
http://metro-portal.hr/tihi-seks-morate-isprobati/122872/