Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2016. 17:41:00

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Tigru preporučuje dodatno obrazovanje kako bi do kraja razvili i usavršili svoje talente i vještine

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Tigar - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Tigrovima predviđa godinu usavršavanja vještina i brušenja talenata kako bi u godinama koje dolaze mogli na najbolji način kapitalizirati ovogodišnji trud. Ukratko, vrijeme je da se pozabavite sa stvarima koje vas stvarno, iskreno zanimaju i steknete što je moguće više znanja i vještina koje će vam dobro doći u različitim situacijama. Ulaganje u sebe najbolje je ulaganje, pa ovu godinu treba gledati upravo na taj način - kao stvaranje čvstih, zdravih temelja za budući uspjeh koji nije tako daleko kao što vam se sada čini.

LJUBAV

Ključna riječ za cijelu godinu je umjerenost - u uživanju i izjavama, naročito tijekom svađa kojih će ove godine biti znatno više nego prošle. Ne, vaša veza ne dolazi kraju, radi se o tome da su na površinu isplivali problemi koje ste dugo gurali pod tepih, i krajnje je vrijeme da ih riješite na najbolji mogući način. To praktično znači da morate smoći snage i priznati, prvo sebi, pa zatim i partneru, sve greške koje ste tijekom godina radili i popraviti komunikaciju.

POSAO

Godina izazova i problema na poslu proći će, istina, prilično brzo, no vama će se u nekim trenucima to činiti kao vječnost. Trebat će vam svo znanje i vještine koje imate kako biste prebrodili ovaj nezgodan period na najbolji mogući način, a jedini savjet koji vam možemo dati je - nemojte se sramiti zatražiti pomoć i saslušati savjete iskusnijih, bit će od velike važnosti i još veće koristi. Ovo nije godina promjena, stoga trebate odbiti ponudu za promjenu posla jer iako će na prvu izgledati sjajna, zapravo sa sobom nosi puno više posla i odgovornosti nego financijske koristi. 

ZDRAVLJE

Niti ovo područje života neće biti pošteđeno problema tijekom ove godine pune izazova, a najlošije su aspektirane ozljede -  kako će vam glava stalno biti u privatnim ili poslovnim problemima, bit će dovoljna i najmanja nepažnja da se potpuno bezazlena situacija pretvori u kaos.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:41:00
http://metro-portal.hr/tigar-godisnji-kineski-horoskop-za-2016-godinu-majmuna/96405/