Metro-portal.hr

objavljeno 09.02.2013. 16:48:27
2013.

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Tigrove je 2013. godina povoljno aspektirana za napreda u karijeri, no to ne znači da smijete zanemariti privatni život

Godišnji horoskop - Tigar 2013.
Godišnji horoskop - Tigar 2013. (Metro)

Tigar je u godini Zmije znak koji treba obratiti pažnju na sve što se zbiva oko njega, pogotovo ove godine kad je metal element godine, jer ima destruktivnu vezu s drvetom, elementom vašeg znaka. Jednostavno rečeno, u tom će slučaju godina biti neutralna. Ipak, vi ste Tigar pa vam nije jednostavno odreći se želje za napretkom i promjenom na bolje. Nemojte.

Iskoristite svoju ratničku snagu i prirodu i pokrenite neke procese ove godine koji će u bliskoj budućnosti dovesti do promjena koje želite već dugo, s te strane nećete imati problema ili težih zapreka na putu.

Pas će ove godine određivati vašu budućnost, pa ćete imati dovoljno zdravlja i snage za provođenje svojih ideja. Dobri znakovi za druženje su Konj i Zmaj.

KARIJERA

Na profesionalnom planu godina Zmije vam je povoljno aspektirana, a najbolje u svemu je činjenica da ćete dobiti punu podršku kolega. Istovremeno, i nadređeni će posvetiti pažnju vašem radu i pohvaliti ga. Jedino što vas može zadržati u napredovanju su odnosi s partnerom, koji će zahtijevati da s njim ili njom provodite dovoljno vremena, pa ćete u nekim trenucima morati biti mađioničar kako bi zadovoljili sve oko sebe. Potrudite se, isplatit će vam se.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

Ova će godina biti prilično teška po pitanju financija, jer unatoč svoj mogućoj većoj zaradi, troškovi će rasti proporcionalno s njom, tako da nećete osjećati pozitivne pomake u standardu i načinu života. Stoga, svaki put kad izvadite novčanik zapitajte se je li vam to što mislite kupiti stvarno potrebno ili taj novac možete upotrijebiti na nešto što će vas više veseliti.

Pripazite s ulaganjima, mogli biste se naći u situaciji da radite krive stvari s krivim ljudima koji jedino žele isprazniti vašu kasicu, stoga otvorite četvere oči u slučaju da vam netko dođe s "odličnom idejom s kojom ćemo svi zaraditi brdo novaca."

VEZE

Ljubav je u godini Zmije odlično aspektirana za Tigrove, bez obzira jesu li u stabilnoj vezi ili su sami. Ako ste u braku, vaš će odnos napredovati i postat će još bolji, a slobodni će Tigrovi pronaći osobu s kojom bi mogli lako provesti cijeli život. No, kako ste pod sretnom zvijezdom ljubavi, moglo bi se dogoditi da se zapletete u neke komplicirane odnose s više osoba jer ćete imati dojam da ste neodoljivi, pa se čuvajte svog ega i usredotočite se na jednu osobu.

ZDRAVLJE

Tijekom godine mogli biste osjetiti manje poteškoće sa zdravljem, no na kraju neće biti ništa opasno. Ipak, Tigrovi posvećeni karijeri morat će usporiti tempo i pobrinuti se da imaju dovoljno odmora i rekreacije, inače će stres napraviti svoje i zdravlje će polako, ali sigurno, početi propadati. Bit će dovoljan malo optimističniji pogled na svijet da sve bude u redu.

ODNOSI S LJUDIMA

Dobra sreća koja vas prati ove godine ne obasjava baš sve aspekte druženja s ljudima, jer loši utjecaji udaraju točno u vaše slabe točke, pa morate biti svjesni svojih mana koje drugi ljudi mogu iskoristiti protiv vas. Pažljivo planiranje i razmišljanje prije odgovora na teška pitanja držat će lošu sreću na dovoljnoj udaljenosti.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 16:48:27
http://metro-portal.hr/tigar-godisnji-kineski-horoskop-za-2013/76417/