Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2009. 12:25:00

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2010.

Ova je godina u vašem znaku pa će vaš trud biti isplativ i priznat od strane drugih. Poželjno je da pazite na zdravlje i ne primate glasine k srcu

Tijekom godine Tigra bit ćete u vrlo darežljivom raspoloženju i često ćete darivati druge, a vodit ćete i raskošan život. Nažalost, sreća u bogatstvu neće potrajati da biste mogli nastaviti dalje s takvim životnim stilom pa biste trebali obratiti na pozornost na to kako trošite. Na poslu će vaše sposobnosti i dostignuća biti prepoznati. Ipak, mogao bi vas zapasti zadatak donošenja osjetljivih i delikatnih odluka a imat ćete posla i s vrlo nesusretljivim ljudima. Izdaje i prijevare bit će česta pojava, a mnogi će vas ogovarati ili čak lažno optuživati. Zato morate bit oprezni i spriječiti druge da dođu do informacija koje bi vam mogle naštetiti. No, neće biti potrebe da se previše branite i opravdavate i nećete morati raditi stvari kako biste ugodili drugima. U vezi odnosi će biti prosječne kvalitete. Bit ćete skloni nezgodama, a moguće je da dođe i do operacija ili vađenja zuba. Također morate biti oprezni u prometu i prilikom rukovanja oštrim predmetima.

Karijera

Vaš talent, trud i fantastična postignuća bit će prepoznati, a to bi vas lako moglo dovesti in a odgovorniju poziciju koja uključuje donošenje teških i delikatnih odluka. Iako ćete rado podijeliti zasluge s drugima pa čak i nagraditi neke od onih koji su vas podržali, još uvijek će se morati povoditi uredska i poslovna politika. Neki od suradnika bi vam se mogli suprotstaviti ili vas ocrnjivati pred drugima. Iako će situacija biti vrlo frustrirajuća i pritisak velik, morat ćete biti obazrivi prema drugima i paziti na koji način se prema njima ophodite. Sjetite se da uvijek morate biti iskreni prema sebi i prema drugima. Sve dok rješavati stvari čiste i mirne savjesti te vjerujete da je to ispravno, nećete imati problema. Ako imate vlastiti posao, polučit ćete sjajne rezultate  zahvaljujući trudu i dobrim strategijama, a to će uvidjeti i klijenti i javnost. Kako vam bude rasla popularnost, vaš će život sve više biti analiziran i promatran od strane drugih ljudi i to do neugodne razine. Moguće su rasprave i sukobi s kolegama i partnerima koji bi vas vrlo lako mogli ogovarati ili optuživati. Iako ste darežljivi prema drugima, to neće imati velikog utjecaja na oštre odnose s drugim ljudima. Sve dok slijedite poslovnu etiku i instinkt nećete se previše zamarati tuđim mišljenjima i nastavit ćete davati najbolje od sebe i uživat ćete do kraja godine.

TIGAR DATUMI8. 2. 1902. - 28. 1. 1903.
26. 1. 1914. - 13. 2. 1915.
13. 2. 1926. - 1. 2. 1927.
31. 1. 1938. - 18. 2. 1939.
17. 2. 1950. - 5. 2. 1951.
5. 2. 1962. - 24. 1. 1963.
23. 1. 1974. - 10. 2. 1975.
9. 2. 1986. - 28. 1. 1987.
28. 1. 1998. - 15. 2. 1999.

Materijalna situacija

Postoje indikacije da ćete ući u velike troškove vezane za društveni život i slobodno vrijeme a koji su posljedica vaše želje za vlastitim užitkom ili užitkom drugih. Bit ćete vrlo darežljivi prema okolini - kupovat ćete poklone, plaćati ručkove i slično, a to će ustvari i biti najveći razlog velikih troškova. Morat ćete shvatiti kako činjenica da vas drugi cijene i odaju priznanja ne znači nužno da ćete ostvariti dobit ili povećati zaradu. Kad je u pitanju materijalna situacija, ove godine nećete imati previše sreće i vrlo lako ćete trošiti i više nego je potrebno. Morat ćete paziti na troškove, a osim toga morat ćete iskoristiti energiju i sposobnosti za promišljanja na koji način možete ostvariti veću zaradu kako biste mogli i dalje nastaviti s raskošnim i ekstravagantnim životnim stilom.

Veze

Ako ste sami, vrlo je vjerojatno da ćete ove godine tako i ostati. Bit ćete prezauzeti i pod velikim stresom u drugim životnim sferama kao što je karijera, na primjer, i zbog toga ćete se osjećati iscrpljenima i nećete previše razmišljati o vezama. Oni zauzeti bit će lošeg raspoloženja i skloni svađama s partnerom. Oni bi trebali staviti partneru do znanja kroz što prolaze i kako se osjećaju kako bi druga strana mogla razumjeti što se zbiva i ublažiti posljedice nagle naravi. Činjenica da su u vezi trebala bi i olakšati život i pružiti utočište te dati potporu u teškim trenutcima.

Zdravlje

Bit ćete skloni ozljedama, a moguće je i da završite na operacijskom stolu i s posjekotinama. Morat ćete biti skoncentrirani u prometu. Ako vaš posao zahtjeva upravljanje strojevima, škarama, noževima i ostalim oštrim predmetima morat ćete biti oprezniji nego inače. U slučaju da se osjećate umornima ili dekoncentriranima, pametnije je da uzmete pauzu i odmorite se nego da nastavite s poslom i ozlijedite sami sebe ili druge oko vas. Mogući su i problemi sa zubima.

Odnosi

Odnosi s drugim ljudima, kolegama i bližnjima ove će godine biti napeti i nepovoljni. Vaša darežljivost natjerat će pojedince da dobro promisle prije nego vas osude kao grubu i bezobraznu osobu, no neće biti dovoljna da poboljša to kako vas drugi vide. Mogući su izravni sukobi, ogovaranja, podmetanja te optuživanja. Pa je poželjno da budete oprezni pri rješavanju problema. Nemojte se previše obazirati na to što drugi misle o vama i ne primajte previše k srcu tuđe optužbe, inače biste mogli samo produbiti nesporazume i zakomplicirati stvari. Optužbe i glasine blijede s vremenom. Ne morate živjeti za druge, ali morate živjeti s odlukama koje donosite.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Tigar - kineski godišnji horoskop 2011

28.12.2009. 12:25:00
http://metro-portal.hr/tigar-godisnji-kineski-horoskop-za-2010/29637/