Metro-portal.hr

objavljeno 19.07.2018. 12:29:00
RECENZIJA KNJIGE

Ti i ja, zauvijek – pravo štivo za ljetne dane

Preporučujemo vam ovu izvanrednu i zabavnu knjigu uz koju ćete se srdačno nasmijati

Jill Mansell je opet napisala hit
Jill Mansell je opet napisala hit (Znanje)

Petljati se s poznatim osobama zna biti vrlo škakljiva stvar, a protagonistica romana 'Ti i ja, zauvijek', Lily, iskusila je to na vlastitoj koži. Ova knjiga savršeno je štivo za svakog ljubitelja ili ljubiteljicu chick-lit romana. Odmah na početku priče dobivamo priliku srdačno se nasmijati i upoznati se s likovima koji na osebujan i vrlo dražesna način čine knjigu pravim pogotkom za svakoga. Ovo romantično štivo vodi nas u svijet mladenačkog duha i drame gdje doznajemo da tajne ne mogu zauvijek biti skrivene; kad tad će izaći na vidjelo. Dok se priča neprestano zahuktava čitatelja se cijelo vrijeme drži u neizvjesnosti. Doslovce se ne možete odlijepiti od te knjige. Prožeta je ljubavlju i prijateljskim temama u kojima se svatko može pronaći i povuci paralele sa zbivanjima iz svog života. Uz smijeh i suze, ovaj roman će vam zasigurno ispuniti ljetne dane veseljem.

Lily puni dvadeset i petu godinu. Svaki rođendan je od svoje osme godine željno iščekivala jer su to trenutci kada bi dobila novo pjesmo koje joj je ostavila majka Jo pred samu smrt. Majka je preminula kad joj je bilo osam godina, a sada, na njen dvadeset i peti rođendan dobila je posljednje pismo koje joj je ostavila. Ono sto pročita u pismu okrene joj svijet na glavačke.

Lily odrasta s majčinim prijateljicama te svog oca nikada nije upoznala. U posljednjem pismu prvi put saznaje da je njena majka bila izrazito zaljubljena u jednog muškarca. To je bila njena prva i jedina ljubav. Kako je to jedina informacija koju ima vezano uz svoju majku koja bi mogla imati i veze s njom, Lily odlučile pronaći tog mističnog muškarca. Isti dan upoznaje prekrasnog Eddieja Tesslera; poznati glumac čije se ime neprestano provlači po medijima zbog skandala koje je počinio. Unatoč protivljenjima njenih prijatelja Lily stupa u ljubavni odnos s tim muškarcem, a uskoro među njenim prijateljima na vidjelo izlaze informacije koje će sve promijeniti.

Preporučujemo vam ovu izvanrednu i zabavnu knjigu uz koju ćete se srdačno nasmijati, a što će se dogoditi s Lily i njenim prijateljima, i hoće li pronaći mističnu ljubav svoje pokojne majke saznajte u samoj knjizi 'Ti i ja, zauvijek'!

19.07.2018. 12:29:00
http://metro-portal.hr/ti-i-ja-zauvijek-pravo-stivo-za-ljetne-dane/113306/