Metro-portal.hr

objavljeno 29.02.2020. 12:01:00
NAJAVE

The Mahones prave veliku feštu u nedjelju u Močvari

Budući da se radi o nedjelji, koncert će početi ranije no što je to uobičajeno: klub se otvara u 19:30, a početak svirke je u 20h

Bit će sjajno
Bit će sjajno (Arhiva)

Prvi ovogodišnji Good Vibrations proteći će u znaku viskija, piva i irish punka. Za to će najviše biti zaslužni The Mahones, legendarni punkeri koji ove godine slave 30 godina benda. Mjesto veselja je Močvara koja je osigurala i posebne cijene cuge, datum je 1. ožujka.

Budući da se radi o nedjelji, koncert će početi ranije no što je to uobičajeno: klub se otvara u 19:30, a početak svirke je u 20h. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio. Na ulazu će koštati 90 kuna.

- Jako se veselimo prvom nastupu u Hrvatskoj. Od naših prijatelja čuli smo puno toga lijepoga, kao i da je publika vrlo vesela i raspoložena pa ćemo se i s naše strane potruditi da fešta bude vrhunska. Pripremili smo vrlo nabrijan set i jedva čekamo isporučiti vam pravi irish punk tulum za pamćenje, izjavili su iz benda ususret nastupu u Močvari.

The Mahones je kanadski irish-punk bend osnovan kako i priliči, na Dan sv. Patrika davne 1990. osnovao ga je Finny McConnel koji se rodio u Dublinu s idejom da ima bend koji njeguje etiku radničke klase sa snažnim utjecajem irske kulture. Kao glavni utjecaj benda navode Poguese od kojih su derivirali i samo ime, „Pogue Mahones" na irskom znači „poljubi me u dupe". Do sada su izdali 13 albuma, a posljednjeg od njih Love, Death & Redemption promovirat će ovom prilikom u Močvari. Surađivali su s brojnim poznatim imenima kao što su Jake Burns (Stiff Little Fingers), Simon Townshend (The Who), Ken Casey and Rick Barton (Dropkick Murphys), Dave Baksh (Sum 41), Johnny Fay Gord Sinclair (The Tragically Hip), Ian D'Sa (Billy Talent)... Svojim pjesmama obogatili su nekoliko filmova, od kojih se "Paint The Town Red 2010" našla u završnoj sceni filma „Boksač" s Mark Wahlbergom i Christianom Baleom koji je osvojio dva Oscara. Ljubitelji bendova kao što su Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Pogues, Rumjacks i The Real McKenzies naprosto ne smiju propustiti ovaj koncert.

Facebok event

29.02.2020. 12:01:00
http://metro-portal.hr/the-mahones-prave-veliku-festu-u-nedjelju-u-mocvari/124078/