Metro-portal.hr

objavljeno 02.08.2009. 13:38:12
ne treba mi seks

Prodaje se majica koja simbolizira hrvatski totalitarizam

Ivan Cvirin odlučio je na internetskoj stranici aukcije.hr ponuditi svoju slavnu majicu. Novac koji dobije prodajom uplatit će u humanitarne svrhe. "Na dobrotvornoj aukciji nudim majicu koju sam nosio na radnom zadatku kao snimatelj na sjednici hrvatske Vlade 30. srpnja 2009. Natpis na engleskom na dotičnoj majici uzrokovao je negodovanje članova Vlade. U svakom slučaju, nakon tog događaja moja je tvrtka izgubila ugovor s TV kućom" napisao je snimatelj na internetskoj stranici aukcije.hr.

Ističe kako je majica s natpisom "I don't need sex, the government fucks me every day", ili u prijevodu "Ne trebam seks, Vlada me jebe svaki dan", kupljena u SAD-u, a prvi se put pojavila na tržištu u Velikoj Britaniji, još 2007. godine.

"Odlučio sam prodati majicu putem aukcije.hr, a cjelokupni izlicitirani iznos pokloniti onima kojima su ta sredstva potrebnija nego meni. Majicu ću osobno uručiti kupcu, a aukcije.hr će trenutačno najpoznatiju majicu u Hrvatskoj uokviriti, kako bi se što bolje očuvala za buduća vremena, i kako bi služila kao opomena da sloboda misli nikad i nikako ne smije biti ugrožena"  napisao je Cvirn.

02.08.2009. 13:38:12
http://metro-portal.hr/the-government-fucks-us-kaze-sporna-majica/19985/