Metro-portal.hr

objavljeno 08.05.2015. 15:26:25
PARTIJANA

The Garden Zadar bar otvara novu sezonu 22. svibnja

U petak, 22.5., od 20 sati The Garden Zadar bar obilježit će otvaranje nove sezone uz Iliju Rudmana, Jogardea, te Bobby Beigea, a sve je to praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta "art of raw"

Garden Zadar otvara vrata
Garden Zadar otvara vrata (Tim Ertl)

The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Zadar nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 12. rođendan The Garden Zadar slavi u petak 22. svibnja od 20 sati.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s "art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu. Riječ je o jedinstvenom konceptu koji ujedinjuje lifestyle, edukaciju, coaching i temelji se na razumijevanju prirode i održivom načinu života. Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Ilija Rudman, Jogarde i Bobby Beige.

Domaći producent s bogatom međunarodnom karijerom Ilija Rudman, sinonim je za disco. Rudman u Zadar dolazi na krilima friško izdanog novog albuma "True Colors" koji je kao stvoren za uživanje i sunčane dane. Jogarde je pokretačka snaga dugovječnog klupskog programa Freilauf koji se održava u zagrebačkom Mastersu, a odnedavno je vlasnik glazbenog raja tj. galerije i concept trgovine bon ton u centru Zagreba. Namjera mu je ljude opustiti na plesnom podiju i omogućiti da uživaju samo u glazbi. Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala. Kao rezident DJ The Garden Zadar Bara i kreator njegovog glazbenog programa, Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

08.05.2015. 15:26:25
http://metro-portal.hr/the-garden-zadar-bar-otvara-novu-sezonu-22-svibnja/91621/