Metro-portal.hr

objavljeno 11.12.2013. 19:17:00
NAGRADE

The Garden Festival među najboljima prema European Festival Awards

Jedan od najboljih boutique festivala, The Garden Festival, ušao je u finalni izbor za dodjelu nagrade European Festival Awards 2013 i to u kategoriji Najbolji mali festival

Veliko priznanje za Garden
Veliko priznanje za Garden (Garden)

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Gardenu Tisno, ušao je u društvo 10 najboljih festivala za nagradu Euripean Festival Awards, u kategoriji Najbolji mali festival u kombinaciji s inteligentnim rješenjima u prostoru. Više od 360 festivala iz 34 zemlje prijavilo se na natjecanje, a 620 tisuća posjetitelja i glasovi žirija odlučili su o finalistima. Pobjednici će biti proglašeni 15. siječnja 2014. u nizozemskom Groningenu, a popis svih nominiranih možete vidjeti na stranici http://eu.festivalawards.com/. Nakon što je The Garden Festival nedavno bio svrstan u društvo najboljih prema UK Festival Awards, ovo je još jedno priznanje festivalu i našem turizmu.

Deveti The Garden Festival objavio prve partnere

The Garden Festival vraća se devetu godinu zaredom na prekrasnu dalmatinsku obalu, stvarajući još jednom glazbeni raj na lokaciji The Garden Tisno. Ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji i zaljubljenici u glazbu mogu uživati u jedinstvenom iskustvu od 2. do 9. srpnja 2014. godine. Festivalski recept i iduće će godine sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, zabave na brodovima koje se održavaju dva puta dnevno, te klub na otvorenom Barbarellas što The Garden Festival čini savršenim mjestom za ljetni bijeg i zabavu.

The Garden Festival je objavio prve partnere 18 zabava na brodovima Argonaughty i Arbiana, te 8 večeri u klubu na otvorenom Barbarellas, a i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku. Bad Passion Project, Beats In Space, Crazy P vs El Diablos, Edible, Flux, Futureboogie, Hidden Agenda, Just Jack, Krankbrother, Kontrapunkt, Last Waltz, Leftfoot, Louche, One Records, Ransom Note, Resident Advisor, Sunset Sound System, The Great Outdoors, The Pool, Tief, Underbron i Wolf Music pružat će zvučnu podlogu za idilične ljetne dane i plesne noći, a prve izvođače na lineupu festival će objaviti u siječnju 2014.

Početak nove godine obilježit će i objava lokacija za Garden Get Together Tour, partyje koji promoviraju festival po nekim od najboljih europskih klubova. Turneja će ugostiti neke od izvođača koji će nastupiti i u srpnju u Tisnom, te tako dati priliku za hvatanje prvih festivalskih zraka sunca i dobrih vibri.

The Garden Festival novu godinu slavi u klubu The Brunswick u engleskom Brightonu, ovaj put s partnerskim festivalom Electric Elephant. Za novogodišnju kućnu proslavu zaduženi su, između ostalih, Crazy P (DJ Set), The Unabombers te Red Rack'Em, a cijeli klub će biti uređen kao prostor za stanovanje. Ako se želite pridružiti slavlju zgrabite ulaznice na www.watchthegardengrow.eu/tickets.

The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu - uživanje u oba festivala po povlaštenoj cijeni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014., a prva imena bit će objavljena uskoro. Sve informacije provjerite na www.watchthegardengrow.eu/tickets.

11.12.2013. 19:17:00
http://metro-portal.hr/the-garden-festival-medju-najboljima-prema-european-festival-awards/82116/