Metro-portal.hr

objavljeno 13.10.2019. 12:01:00
WOW!

The Chemical Brothers oduševili Dom sportova

Prijašnji nastupi na Zrču i Ultri prepričavali su se dugo vremena, ali svejedno je puna velika dvorana Doma sportova bila puna isčekivanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)

The Chemical Brothers napokon su stigli i do Zagreba - prijašnji nastupi na Zrču i Ultri prepričavali su se dugo vremena, ali svejedno je puna velika dvorana Doma sportova bila puna isčekivanja.

I, moramo reći -  nisu nas razočarali, dapače. U jednom od najimpresivnijih koncerata koje Zagreb pamti The Chemical Brothers priuštili su nam sat i pol čiste ekstaze.

Odlično zagrijavanje uz DJ-a rasplesalo je dvoranu, koja je i petnaestak minuta prije nastupa manchesterskog dvojca bila poluprazna, no već s prvim taktovima napunila se u trenu, tako da se može reći da je bila gotovo puna.

Fascinantno uigran nastup, odlična video pozadina i nevjerojatni laseri upotpunjeni su malim dodacima koji čine razliku - prvo su na nas ispalili gomilu konfeta, tako da se činilo da je snijeg prekrio led, a nakon toga je u publiku ubačeno petnaestak velikih šarenih balona koji su još desetak minuta lebdjeli iznad nje, jer je svatko želio barem jednom udariti...

Očekivano, najtoplije su prihvaćene dvije standardne uspješnice u novom ruhu, Hey. girl, hey boy i Galvanize, koji je označio i kraj koncerta.

Na sreću, nije ih trebalo dugo nagovarati na povratak, a tada je uslijedila totalna histerija kako na platnu, tako i na instrumentima - čudesne slike crkvenih vitraja jednostavno su hipnotizirale publiku, a crescendo na kraju podigao je cijelu dvoranu na noge.

Sve u svemu - hvala na trudu, dečki, nadamo se da ćete doći opet, jer dočekani ste kao kraljevi.

Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija

13.10.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/the-chemical-brothers-odusevili-dom-sportova/121259/