Metro-portal.hr

objavljeno 10.07.2011. 10:14:08
RUŽIONA

The Casualties u Močvari

Newyorški punkeri i nakon više do trideset godina imaju svježinu koja je zarazna

The Casualties

The Casualties su punk bend formirani 1987-e u New Yorku. Prvo izdanje s kojim su predstavili svoj prljavo punkerski zvuk svijetu bio je „40 Oz. Casualty", EP s kojim su svima htjeli dati do znanja da bend želi oživjeti „zlatno doba" street punka s početka 80ih poput The Exploited, G.B.H., One Way System, The Partisans,.... Bend je prošao puno promjena u postavi dok je jedino glavni vokal Jorge ostao iz originalne postave benda. Sa sedam albuma u punk karijeri i turnejama po Americi, Europi, Južnoj Americi, Japanu i Meksiku, dokazali su da su bend koji nešto obećava.

Njihov zadnji album „We Are All We Have" iz 2009. izdan na Side One Dummy Records, uz up-to-the-beat hardcore punk zvuk, donosi i par noviteta u zvuku benda. Ima reggae pjesama, ima nabrijanih Casualties sing-along pjesama i mogu se osjetiti thrash-metal utjecaji.

BAKTERIJE (Čakovec)

Street punk oi bend nastao 1995.g. iz zajebancije. Danas broje nekoliko izdanja i podosta koncerata.

PASSIVE AGGRESSIVE (Zagreb)

Mladi i nadobudni hardcore pankeri sa zajebanih zagrebačkih ulica. Nedavno su objavili EP na DHP labelu.

Obucite kožnjak sa zakovicama, dignite irokez u zrak, obucite hlače koje skoro pa zaustavljaju krvotok, marte na noge i prst u zrak. Pankčina.

upad u pretprodaji: 55 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 70 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na eventim.hr.

10.07.2011. 10:14:08
http://metro-portal.hr/the-casualties-u-mocvari/61133/