Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2017. 11:31:00
NAJAVE

The Black Wizards i domaći IMP iz Belišća danas u Vintage Industrialu

Ako volite heavy rock s dozom 70-ih, presvučen sa moćnim bluesy vokalima, ova djeca Zeppelina i Sabbatha će sigurno zadovoljiti vaše apetite

Malo zabave za ljubitelje psihodelije
Malo zabave za ljubitelje psihodelije (Vintage Industrial Bar)

Opet grebemo po psihodeličnom stoner svijetu! Iz Portugala stiže četverac THE BLACK WIZARDS kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će vam najbolje od portugalske heavy fuzzadelic glazbe.

Domaća podrška stiže iz Belišća - IMP, zanimljiv heavy stoner bend koji je bio u hibernaciji nekoliko godina, a s ovim koncertom najavljuju novi smjer i novi odličan materijal!

**********************************************
THE BLACK WIZARDS (Portugal)

Rođeni u digitalnoj eri, ovo četvero analognih rokera svira jako zanimljiv mix heavy fuzz glazbe. Bez preglumljavanja i pretjerivaja, sviraju iskreni blues prefarban fuzzom. Inspiraciju vuku iz perioda 60-ih i 70-ih: Jimi Hendrix, Cream, Black Sabbath, ali na svoj način. Definitivna preporuka ukoliko želite vidjeti energičan live koncert.

Joana, Paulo, Helena i João imaju jedan EP - FUZZADELIC, kojeg su izdali početkom 2015., a već krajem iste godine izbacuju studijski debi album LAKE OF FIRE, preko Raging Planet kuće, a za 1. rujna su najavili izlazak novog albuma WHAT THE FUZZ!, kojeg će i premijerno predstaviti u Vintage Industrialu.

Ako volite heavy rock s dozom 70-ih, presvučen sa moćnim bluesy vokalima, ova djeca Zeppelina i Sabbatha će sigurno zadovoljiti vaše apetite.

**********************************************
IMP (Belišće)

Četveročlani stoner/blues/metal bend iz Belišća koji u najnovijoj inkarnaciji svira ponovno od svibnja 2016. u postavi: Jura (vokal & gitara), Dado (bubnjevi), Matej (bass) te Igor (gitara). Bend je bio aktivan do cca 2012. te su u tom periodu i snimili demo album s 4 pjesme te još nekoliko stvari od kojih je Generation Blind dobila odjeka pa je svirana i po radijskim postajam.

Nakon višegodišnje stanke, bend je satkao put novog plana i zagrebačkoj publici predstavi će nove pjesme, a ako će biti sve po planu, do kraja ove godine izbacit će EP s 5 pjesama. Ako volite Clutch, Down, Corrosion of Confomity, Alice in Chains, a od domaćih favorizirate She Loves Pablo ili Cojonese, ovo će bit nešto što će vam definitivno uljepšati četvrtak 21. rujna u Savskoj 160!

21.09.2017. 11:31:00
http://metro-portal.hr/the-black-wizards-i-domaci-imp-iz-belisca-danas-u-vintage-industrialu/107457/