Metro-portal.hr

objavljeno 01.12.2010. 12:34:08
THE BEGINNING

The Black Eyed Peas izbacili novi album

The Beginning je šesti studijski album slavne hip-hop grupe koja se u karijeri može pohvaliti s čak 28 milijuna prodanih albuma - OSVOJITE ALBUM

The Black Eyed Peas
The Black Eyed Peas (The Black Eyed Peas)

The Beginning, šesti studijski album grupe The Black Eyed Peas od jučer je u prodaji. The Beginning ima tešku zadaću naslijediti odličan The E.N.D. iz 2009. koji se diljem svijeta prodao u čak 11 milijuna primjeraka te je proveo 52 tjedna na Billboardovoj Top 200 ljestvici. To je također jedini album u posljednja dva desetljeća s kojeg je čak pet pjesama završilo među prvih 10 na Hot 100 ljestvici.

Od šest Grammyja koliko su Black Eyed Peas u karijeri osvojili, njih čak šest zaslužili su s albumom The E.N.D. s kojeg se posebno ističu pjesme 'Boom Boom Pow', te ogroman hit 'I Gotta Feeling'.

Osvojite novi album na Metro portalu!

Dok se album The E.N.D. poigrao riječima (The Energy Never Dies) novi album Beginning govori o suvremenom svijetu koji se sve više tehnološki razvija.  'Također, na albumu smo se poigrali nekim pjesmama koje smo prije voljeli, eksperimentirali smo s bolesnim i ludim beatovima.'

Pa je tako primjerice prvi singl s novog albuma 'The Time' oblikovan prema jednom dijelu pjesme 'The Time of My Life' iz filma Dirty Dancing. 'Ovom pjesmom slavimo ovo divno razdoblje u našim životima', objašnjava pjevačica Fergie. 'Prošli smo turnejama gotovo cijeli svijet, nastupali pred prepunim stadionima, a nakon koncerata družili smo se po klubovima s našim fanovima. Teško da može bolje od toga', zadovoljno zaključuje apl.de.ap.

Od formiranja 1995. The Black Eyed Peas su prodali preko 28 milijuna albuma diljem svijeta te oko 31 milijun digitalnih pjesama. Kao headlineri održali su preko 300 koncerata u 29 zemalja s preko 2,2 milijuna prodanih ulaznica.

A kako novi album zvuči, uvjerite se i sami:

01.12.2010. 12:34:08
http://metro-portal.hr/the-black-eyed-peas-izbacili-novi-album/52027/