Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2013. 18:22:00
FESTIVALI

Terraneo 2013. najavljuje datume održavanja i početak prodaje karata

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere

Terraneo opet najavljuje spektakl
Terraneo opet najavljuje spektakl (Terraneo)

Nakon dva uspješna izdanja Terraneo festivala, koja su u Šibenik vratila pozitivnu energiju i dovela preko 50.000 posjetitelja i više od 220 domaćih i stranih glazbenih izvođača, vrijeme je da predstavimo osnovne informacije o ovogodišnjem izdanju festivala.

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja festivala Terraneo pomiče se na vikend i održat će se od srijede do petka, 07., 08. i 09. kolovoza 2013. godine, u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku. Nastavljamo s prokušanim receptom održavanja glazbenog programa na nekoliko open-air pozornica s pažljivo odabranim izborom domaćih i stranih bendova i dj-a.

Uz datume održavanja, najavljujemo i da u srijedu, 13. veljače 2013., počinje prodaja posebnog - early bird - paketa od 1,000 festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 299kn. Obzirom da je prošlogodišnji promotivni paket karata planuo za nešto više od 15 dana, vjernim Terraneo fanovima preporučamo da odmah, i prije objave prvih glazbenih imena, osiguraju svoju povoljniju ulaznicu za najbolji provod ovoga ljeta!

Kao i u prethodne dvije godine, ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Imena prvih potvrđenih izvođača objavit ćemo na konferenciji za medije, čiji ćemo termin održavanja najaviti uskoro.

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rječju Terraneo - glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Terraneo se održava u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugom vikendu kolovoza, Terraneo je savršena nadopuna turističkoj ponudi te regije, što ju čini primamljivom destinacijom tisuća mladih urbanih ljudi željnih zabave.

Terraneo postaje vodeće glazbeno događanje u regiji koje razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave. Nadalje, zadaća mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije; predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Nadasve, Terraneo želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

12.02.2013. 18:22:00
http://metro-portal.hr/terraneo-2013-najavljuje-datume-odrzavanja-i-pocetak-prodaje-karata/76466/