Metro-portal.hr

objavljeno 02.12.2020. 10:30:00
NOVOSTI

Tele2 uz pokucni internet donosi najbolju nogometnu zabavu

Ovog Božića Tele2 ispod bora krije nešto dobro – Playstation® 4 500 GB, najnoviju igru FIFA 21 s vaučerom FIFA Ultimate Team, članstvo PlayStation® Plus te pokućni internet

Nešto dobro...
Nešto dobro... (Arhiva)

Muče li vas silni darovi koje morate nabaviti za nadolazeće blagdane, a vremena je sve manje? Ne brinite se jer Tele2 ove godine ispod svojeg bora skriva nešto dobro za cijelu obitelj, a za iskusne gejmere i ljubitelje nogometa pravu poslasticu. Iznenadite sebe i ostale ukućane vrhunskom konzolom i satima zabave uz pokućni internet.

Blagdani su idealno vrijeme da dosadu pretvorite u zabavu, a dnevni boravak u pravi nogometni stadion. Zato igrajte na sigurno i odaberite najbolju božićnu ponudu u obliku konzole PlayStation® 4 500 GB i najnovije igre FIFA 21 za samo 1 kunu odmah, a ostatak na rate, uz pokućni internet.

Uz to, u blagdanskoj ponudi nalazi se i FIFA Ultimate team vaučer koji omogućuje da kućni nogometni doživljaj postane još veći. Uz pomoć ovog dodatka sastavite momčad iz snova birajući između nekoliko tisuća igrača, preuzmite potrošne materijale koji vam mogu pomoći izgraditi klub i pojačati kemiju u timu. Uz cijeli paket očekuje vas i iznenađenje u obliku probnog članstva PlayStation® Plus u trajanju od 14 dana.

Zato ne čekajte dugo i postanite najbolji Djed Božićnjak jer se kompanija Telemach Hrvatska, koja na tržištu i dalje posluje pod brendom Tele2, i ove godine pobrinula da za Božić svojim najmilijima darujete nešto dobro.

02.12.2020. 10:30:00
http://metro-portal.hr/tele2-uz-pokucni-internet-donosi-najbolju-nogometnu-zabavu/128987/