Metro-portal.hr

objavljeno 06.09.2012. 14:46:00
POČINJE

Tele2 i Medvjedi najavili novu hokejašku sezonu

KHL Medveščak Zagreb svojim se fanovima trudi pružiti najbolji hokej u svakoj utakmici, baš kao što se Tele2 uvijek trudi svojim korisnicima pružiti najbolju vrijednost i najbolje mobilne uslug

Besplatne karte za najžešće fanove
Besplatne karte za najžešće fanove (Arhiva)

Hokejaši omiljenog KHL Medveščak Zagreb više ne moraju brinuti o svojim telefonskim računima - Tele2 Hrvatska postao je službeni pružatelj mobilnih usluga toga kluba. Nova je suradnja predstavljena novinarima danas u Tele2 centru u Gajevoj ulici 2 u Zagrebu.

KHL Medveščak Zagreb najuspješniji je hrvatski hokejaški klub koje je u sezoni 2009/2010. primljen u regionalnu EBEL ligu.

„Tele2 je iznimno ponosan što je postao službeni mobilni operater ovako uspješnog kluba poput KHL Medveščak Zagreb. Prepoznali smo njihove vrijednosti i zbog toga im želimo olakšati komunikaciju. KHL Medveščak Zagreb svojim se fanovima trudi pružiti najbolji hokej u svakoj utakmici, baš kao što se Tele2 uvijek trudi svojim korisnicima pružiti najbolju vrijednost i najbolje mobilne usluge", rekla je predsjednica Uprave Tele2, Malin Holmberg.

„Drago nam je što surađujemo s Tele2 jer su izvrsni, zabavni i drugačiji, što je i naša odlika. Igrači su oduševljeni jer će sada moći neometano komunicirati gdjegod se nalazili i vrlo brzo stupiti u kontakt sa svojim najbližima kada su na putu. Nadamo se uspješnoj i dugoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.", rekao je generalni menadžer KHL Medveščak Zagreb, Marko Antonio Belinić.

Tele2 i KHL Medveščak podržali su i fanovi Medvjeda koji su se okupili u Tele2 centru. Svi okupljeni nagrađeni su ulaznicama za prvu utakmicu Medvjeda u novoj sezoni na domaćem terenu koja će se odigrati u nedjelju, 9. rujna.

S fanovima su se u Tele2 centru družili i popularni hokejaši Brandon Buck, Alex Leavitt i Ivan Šijan koji su također zadovoljni ostvarenom suradnjom iako u šali kažu kako ih brine što će od sada svima biti dostupni. To će najviše razveseliti njihove vjerne obožavateljice.  

06.09.2012. 14:46:00
http://metro-portal.hr/tele2-i-medvjedi-najavili-novu-hokejasku-sezonu/73753/