Metro-portal.hr

objavljeno 26.06.2012. 10:15:03
GARDEN

Techno legenda Kenny Larkin otvara klub Barbarella

Barbarella je na novoj lokaciji u uvali Porat, s posebnom zaštitom protiv buke i otvara se 29. lipnja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Garden Festival)

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala našao je svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini Vodica, Šibenika i Zadra. Najveća promjena je da se kompletan klub nalazi na otvorenom te će posjetiteljima omogućiti da uživaju u nezaboravnim izlascima sunca, vrhunskom razglasu, a posebno se pazilo na okolinu i buku te su napravljeni brojni koraci da se razina buke minimalizira.

Svečano otvorenje kluba je 29. lipnja kada nastupa techno legenda Kenny Larkin iz Detroita zajedno sa Stefanom La Paglia i Matt de Kokk. S više od dvadeset godina iskustva Kenny Larkin je prepoznatljiv po svom soulful techno izričaju, ali mnogim mlađim generacijama njegovo ime je nepoznanica i zato je u 2012. odlučio predstaviti svoj rad i mlađim generacijama. "Više sam glazbenikov glazbenik. Imao sam vrlo uspješnu glazbenu prošlost I mnogi današnji glazbenici mi govore kako sam konstantno utjecao na njih I njihov rad, ali novijim generacijama moje ime možda nije toliko poznato. Volim reći za sebe da sam poznat po tome što nisam poznat." rekao je Kenny za svoj rad.

Kenny bez sumnje posjeduje veliku strast za stvaranje glazbe. Osim svojih brojnih DJ nastupa širom svijeta, trenutačno u studiju radi na čak sedam remixeva za brojne priznate glazbenike koji žele dodati svojoj glazbi prepoznatljiv Kennyev potpis. Osim toga upravo je u završnoj fazi svog novog albuma, prvog nakon planetarno popularnog "Keys, strings, tambourines" izdanog 2008 za Planet E izdavačku kuću.

Kennyev zvuk je bezvremenski, njegov unikatni pristup glazbi savršeno spaja očekivanje publike s njegovim vlastitim ambicijama koje ima pri stvaranju glazbe u isto vrijeme zadovoljavajući okorjele ljubitelje poznatog Detroit techno zvuka. Kako njegova popularnost raste tako će narasti i njegov broj obožavatelja koji će ponovo otkriti zvuk originalnog techna iz Detroita.

U subotu 30.6.2012. u klubu Barbarella nastupati će i starosjedioci Garden festivala Dean 'Sunshine' Smith, Bobby Beige te posebno za ovu priliku i Matt de Kokk. Dean Sunshine Smith legenda je Garden Festivala, DJ, producent i vlasnik glazbene etikete Soulshare Records, čija ljubav prema glazbi broji pune 22 godine staža. Njegov glazbeni presjek širok je spektar žanrova, od northern / modern soula, preko deep / classic / slo-mo housea sve do funka, reggaea, balearic glazbe te disco i nu-disco zvukova. Slovi za jednog od najrespektabilnijih underground DJ-a koji je svirao s nebrojenim glazbenim velikanima na svim kontinentima svijeta. Dean je prava glazbena nepretenciozna poslastica!

Barbarellas Discotheque @ Garden Festival 2012. :

04.07.2012. DYNAMIC SHOWCASE - Solomun, David August

05.07.2012. LOUCHE - Dyed Soundroom, Brinsley Kazak, Josh T

06.07.2012. KENNY DOPE GONZALES, Phat Phil Cooper, Ste Hodge

07.07.2012. RESIDENT ADVISOR PRES. - Tiger & Woods (live), Axel Boman

08.07.2012. BEATS IN SPACE - Tim Sweeney,Darshan Jesrani(Metro Area)

09.07.2012. GOODTIMES - Norman Jay, Bobby Beige,Dean Sunshine Smith

10.07.2012. FUTUREBOOGIE RECORDINGS- Waifs&Strays, Joe90, El Harvo

11.07.2012. THE GARDEN TURNS ELECTRIC - Derrick Carter + guests

Ulaznice u pretprodaji dostupne su kroz sustave:

www.eventim.hr

www.thegardenfestival.eu

www.residentadvisor.net


26.06.2012. 10:15:03
http://metro-portal.hr/techno-legenda-kenny-larkin-otvara-klub-barbarella/72197/