Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2023. 09:00:00
COOL

Tech Valentinovo itekako može biti romantično

Čokolada i cvijeće nestaju brzo – izrazite svoju ljubav s poklonima koju su zabavni, korisni i traju duže nego mjesec zaljubljenih

Huawei ima sjajne ponude za Valentinovo
Huawei ima sjajne ponude za Valentinovo (Huawei)

Valentinovo mnogi nazivaju pravim praznikom zaljubljenih i ljubavi. Međutim, ovaj popularni dan ne mora biti samo izlazak na romantičnu večeru ili darivanje malih darova poput cvijeća ili čokolade. Većina zaljubljenih ne želi romantične trenutke povezivati samo s jednim danom u godini, već uživati u što više zajedničkog vremena tijekom cijele godine.

Korisnici se zato mogu osloniti na Huawei ekskluzivne ponude proizvoda koji mogu pomoći u stvaranju i bilježenju romantičnih trenutaka koji se dugo pamte. Bez obzira na preferencije, tehnologija može posebne trenutke provedene zajedno učiniti boljima i zauvijek memoriranima.

Za ljubitelje fotografije

Planirate spoj u popularnom restoranu nakon kojeg slijedi romantična šetnja parkom ili vikend izlet s voljenom osobom uz koncert najdražeg benda? Ovo sve mogu biti izvrsne prilike za snimanje zajedničkih romantičnih fotografija. Obično svi vole uhvatiti te planirane trenutke kako bi ih mogli ponovno proživjeti kad god požele. No, kao što većina zna, ponekad najljepši trenuci dođu neočekivano, a kada se dogode, važno ih je adekvatno ovjekovječiti, kako bi im se mogli vratiti u svakom trenutku. Zato je dobro uz sebe imati pouzdan pametni uređaj koji će zapamtiti svaki detalj tog posebnog trenutka, a najnoviji Huawei pametni telefoni omogućuju snimanje zadivljujućih fotografija i videa u svim uvjetima. Najbolji primjer vrhunske tehnologije je Huawei Mate 50 Pro koji donosi vrhunac inovacija serije Mate i jedan je od najnaprednijih pametnih telefona na današnjem tržištu. Zahvaljujući sveukupnim performansama, elegantnom, ali iznimno izdržljivom dizajnu i vodećoj tehnologiji u industriji u pogledu doživljaja mobilne fotografije koja je osigurana pomoću kamere s ultra otvorom blende od 50 MP s podesivim fizičkim otvorom blende na 10 razina, svi foto entuzijasti mogli bi se zaljubiti u ovaj pametni telefon.

Kamera s ultra otvorom blende od f/1.4 radi sa slikovnim pogonom XD Fusion Pro i velikim unosom svjetla koji služe za postavljanje svjetline fotografije, detalja svjetla i sjene, kao i hladnih i toplih tonova. Pametni, automatski otvor blende prilagođava se veličinom otvora scenariju snimanja identificiranim u automatskom načinu rada. Prebacivanje na profesionalni način rada omogućuje ručno podešavanje dubine polja i stupnja zamućenja. S Mate 50 Pro mogu se snimiti sve vrste fotografija - od iznimnih portreta voljenih osoba, očaravajućih i živopisnih krajolika snimljenih tijekom zajedničkog putovanja, do izvrsnih fotografija i videozapisa pri slabom osvjetljenju. 

Za one koji vole aktivni stil života

Ako je darivanje usmjereno na još modernije i elegantnije, a opet vrlo funkcionalne gadgete, Huawei osigurava i vrlo širok portfelj pametnih uređaja koji udovoljavaju i takvim kriterijima. Primjerice, pametni sat mogao bi biti savršen poklon za one koji su aktivniji i bave se sportom. Huawei Watch GT 3 Pro je primjer pametnog sata prekrasnog dizajna koji će osoba kojoj se poklanja moći nositi bilo gdje i bilo kada. Bešavno kućište sata od titana ili keramike spaja u sebi sportsko srce i poslovnu ležernost pojačanu jasnim linijama i konturama koje prizivaju nove avanture i stilske vrhunce.

Osim impresivnog dizajna i izrade materijalima vrhunske kvalitete koji mu daju osjećaj luksuza, ovaj napredni pametni sat predstavlja znanstveno potkovani pristup fitnessu koji će pomoći korisnicima da ostanu aktivni u svakodnevnom životu zahvaljujući naprednim značajkama praćenja zdravlja, uključujući stalno praćenje otkucaja srca, SpO2 i stres kao i precizno praćenje sna. To ga čini idealnim dodatkom za svakog korisnika koji ne samo da treba sat koji zadivljuje svojim cjelokupnim izgledom, već je i izdržljiv, svakodnevni osobni pomoćnik koji unapređuje život korisnika širokim izborom funkcija za praćenje zdravlja i sporta. Sve ove značajke, a i puno toga više, uključeno je u Watch GT 3 Pro koji svim korisnicima pruža dnevnu podršku uz stilsku eleganciju koju će svaka osoba sigurno obožavati.

Za sve zaljubljenike u glazbu

Za mnoge ljude glazba je neodvojivi dio života, pa se nameće retoričko pitanje zašto svojem voljenom audiofilu ne pokloniti poklon koji će voljeti, cijeniti i koristiti na dnevnoj bazi s velikim osmijehom na licu. Ono što je zajedničko svim Huawei slušalicama je super dugo trajanje baterije, prekrasan dizajn i zvuk visoke kvalitete. Napredne Huawei FreeBuds Pro 2 donose vrhunske TWS mogućnosti, podižući akustiku na nove visine. Dolaze s ultra-slušnim dual-driver zvučnim sustavom i digitalnom cross-over tehnologijom, pružajući bolji valoviti bas i dobru kvalitetu zvuka s bogatim detaljima što dokazuju HWA i Hi-Res Wireless Dual HD audio certifikati. Osim kvalitetom zvuka, Huawei FreeBuds Pro 2 postavile su nove standarde za TWS uklanjanje buke. Nova značajka za poništavanje buke poziva pod nazivom Pure Voice poboljšava kvalitetu glasovnog poziva, zahvaljujući prisutnosti sustava za poništavanje buke s 4 mikrofona i Huaweijevog ekskluzivnog algoritma za poništavanje buke duboke neuronske mreže (DNN). Trostruki mikrofonski ANC sustav s 3 visoko osjetljiva mikrofona povećava prosječnu dubinu ANC-a za 15%, uz širu frekvenciju poništavanja buke s čak 47 dB. FreeBuds Pro 2 projektirane su u suradnji audio tuning divom Devialetom pružajući im savršen balans tehnologije i umjetnosti za iznimno audio iskustvo. 

Huawei ponude za Valentinovo

Ne propustite Huawei ponude za Valentinovo i otkrijte najbolje proizvode po super cijenama. Ponudu uređaja i pogodnosti prilikom kupovine možete provjeriti kod Huawei maloprodajnih distributera i pronađite savršen dar za voljenu osobu bez obzira na stil, interese ili budžet.

03.02.2023. 09:00:00
http://metro-portal.hr/tech-valentinovo-itekako-moze-biti-romanticno/140969/