Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2011. 16:40:49
OKRUTNA IGRA

Taxi Cammeo se žali na sve nasilnije incidente

"Neprestano smo izloženi psihičkim i fizičkim napadima i neugodnim incidentima s pojedinim vozačima iz Udruženja taksista"

taksisti novog zagrebačkog koncesionara boje se za vlastiti život

Taxi Cammeo tvrdi da su incidenti učestali posebno u kasnim večernjim satima, a su i sve nasilniji pa su, kako navode, dva njihova vozača, zbog ozljeda, zatražila i hitnu medicinsku pomoć.

Takvi se događaji najčešće zbivaju na frekventnim javnim mjestima poput današnjeg incidenta na željezničkom kolodvoru, KBC Rebro ili ŠRC Jarun, priopćuju iz Taxi Cammea i napominju da je na pojedine incidente već reagirala policija.

Javno su pozvali Udruženje taksista da "dovedu u red" svoje kolege i primjereno kazne sudionike incidenata oduzimanjem licencije za obavljanje autotaksi prijevoza, a ukoliko to ne učine, pozivaju predsjednika Udruženja taksista na ostavku.

"Jasno je da, kako vrijeme prolazi, za te taksiste je sve manje posla, a financijski izdaci su sve veći, ali to nije razlog za napade na konkurenciju, Taxi Cammeo, već preispitivanje vlastitog poslovanja", ističu u priopćenju pitajući se i dokle će mjerodavni o tome šutjeti. "Smatramo da bi i odgovorne osobe iz gradske uprave trebale nešto učiniti, jer takav način rada postaje nesnošljiv, a djelatnici Taxi Cammeo boje se za vlastiti život", zaključuju u priopćenju iz Taxi Cammea i napominju da će odsada prijavljivati svaki incident.

27.05.2011. 16:40:49
http://metro-portal.hr/taxi-cammeo-se-zali-na-sve-nasilnije-incidente/59350/