Metro-portal.hr

objavljeno 06.07.2019. 16:30:00
WTF?!

Tarantino prestaje snimati filmove?!

Tarantino je za magazin "GQ Australia" rekao da je "što se tiče filmova namjenjenih prikazivanju u kinima možda došao do kraja puta"

Tarantinu je dosta filma?
Tarantinu je dosta filma? (Arhiva)

Quentin Tarantino možda će prestati snimati filmove, a to je objavio u izjavi da postoji mogućnost da mu najnovije ostvarenje "Bilo jednom u Hollywoodu" bude i posljednje.

Tarantino je za magazin "GQ Australia" rekao da je "što se tiče filmova namjenjenih prikazivanju u kinima možda došao do kraja puta", prenose mediji.

"Vidim sebe kako pišem knjige ili kazališne komade. Jednostavno, smatram da sam svijetu filma dao sve što sam mogao", navodi Tarantino.

On je i do sada više puta najavljivao završetak filmske karijere i postavljao sebi zadatak da snimi deset filmova.

"Bilo jednom u Hollywoodu" je njegovo deveto ostvarenje, a film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Cannesu.

"Ako kritičari i publika oduševljeno prihvate film 'Bilo jednom u Hollywoodu', onda vjerojatno neću ići do broja deset", poručuje Tarantino, koji je svjetsku slavu stekao filmovima "Ulični psi", "Pakleni šund", "Jackie Brown".

Glumac Brad Pitt, koji igra u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", tvrdi da Tarantino ne blefira i da zaista misli to što govori.

Film "Bilo jednom u Hollywoodu" prati priču bivših zvijezda televizijskih vesterna, a glave uloge imaju Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie. 

06.07.2019. 16:30:00
http://metro-portal.hr/tarantino-prestaje-snimati-filmove/119412/