Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2010. 13:46:29
DAME, OPREZ

Tajni znakovi koji pokazuju da vam laže

Ako ste se pitale kako na najbrži način utvrditi da li vas muškarac s kojim razgovarate laže, pročitajte šta vam kažu stručnjaci za veze magazina Cosmopolitan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Pogleda gore pa lijevo - Sljedeći put kad ga budete pitali neko "škakljivo" pitanje ili vam on želi nešto objasniti, obratite pažnju na to u kojem pravcu pritom gleda. Ako mu se oči usmjere prema desno, onda se prisjeća informacija, ali ako pogleda gore pa nalijevo, velike su šanse da zapravo izmišlja odgovor.

Igra se s ušima ili nosom - Ako muškarac koji vam odgovara na pitanje ili nešto objašnjava pritom dodiruje svoje uho ili nos, a nije sklon alergijama, trebale bi biti sumnjičave. Muškarcu koji nešto "mulja" krv nerijetko navali u obraze, pa mu nos i uši postanu vreli i počnu svrbiti, zbog čega ima potrebu da se češe.

Ljulja se u fotelji ili lupka prstima - Ovi tikovi mogu izgledati kao da je nervozan, ali ako to radi dok vam nešto objašnjava, mogu biti i indikatori da laže.

Prekriva usta rukom - Takvi vjerovatno lažu. Njihova nesvjesna kretnja rukom preko usana znak je da pokušavaju spriječiti istinu da ne izleti van. Osim toga, sumnjivi su i ako liznu usne i skreću pogled dok vam odgovaraju. (sarajevo-x)
03.06.2010. 13:46:29
http://metro-portal.hr/tajni-znakovi-koji-pokazuju-da-vam-laze/41668/