Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2014. 22:03:00
HE HE

Tajne koje muškarci skrivaju

Naravno da i muškarci, baš kao i žene, imaju neke svoje male tajne koje žele sakriti od drugo spola, no baš im i ne uspijeva uvijek ...

E, neću joj reći ...
E, neću joj reći ... (Arhiva)

Što sve muškarci žele sakriti od svojih trenutnih partnerica? Ako je vjerovati Cosmopolitanu, puno toga. Naravno, nije velika tajna da uvijek žele sakriti s koliko su žena spavali prije nje, a da vole pogledati druge žene teško je ne primjetiti.

No, s druge strane, nema tog muškarca koji će laka srca priznati koliko se često samozadovoljava, i možete mirno svaki broj koji čujete pomnožiti s barem deset, ako ne i sto. Uz to, budite sigurni da gleda pornografiju kad vas nema kod kuće, priznao on to ili ne.

Osim što čudno dugo ostaju u kupaonici iz tog razloga, drugi je taj što koriste svoj vlastiti, obično dobro skriven, pribor za uklanjanje raznih dlaka sa svog tijela. Muškarcima rastu na najglupljim mogućim mjestima, pa ako je vaš dragi uvijek lijep, bez dlaka koje strše iz nosa ili ušiju, a obrve su nevjerojatno uredne, to nije genetika, ma koliko on to tako prikazivao.

Da, muškarci vole tužne pjesme i tužne filmove, i nije im strano pustiti koju suzu, ne za zagorske brege nego za tužnom sudbinom glavne junakinje. Naravno, to neće priznati nikad, a ako se okrenete da vidite zašto je tako čudno tih, on će se sigurno nakašljati i brzo dignuti po drugo pivo. Ili da obriše oči. Ili, zapravo, oboje.

Možete se kladiti na sigurno da je vaš muškarac nesiguran zbog svog penisa. Ma kako obdaren bio, nešto neće biti kako treba - debljina, zakrivljenost, boja, oblik .. uvijek će naći nešto. Kao i vi svojim grudima ili bokovima. 

Na kraju, da, čuju se s bivšima. Preko Fejsa, poruka, telefonom ... sigurno. Osim ako im nisu uzele stan i auto. A nekad i s njima ...

31.01.2014. 22:03:00
http://metro-portal.hr/tajne-koje-muskarci-skrivaju/83018/