Metro-portal.hr

objavljeno 01.10.2020. 12:31:00
NAJAVE

Svirka posvećena Johnnyu Cashu u subotu u Boogaloou

Nakon sedam godina nastupanja po klubovima i regionalnim koncertnim prostorima s bandom, momci ovaj put u Boogaloo dolaze u akustičnoj izvedbi kao duo

Tomislav Malagurski i Zvonimir Lugarić a.k.a. Zvocks glas su i gitara popularnog Wanted Men - Johnny Cash tribute banda.

Nakon sedam godina nastupanja po klubovima i regionalnim koncertnim prostorima s bandom, momci ovaj put u Boogaloo dolaze u akustičnoj izvedbi kao duo.

U pametne telefone valja pribilježiti subotu, 3. listopada.

Cijena ulaznice je 20 kuna i prodavat će se isključivo na ulazu. Boogaloo će se pridržavati svih epidemioloških mjera i preporuka vezanih za koncerte i sva ostala javna okupljanja. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u prostorijama kluba.

Svojim gitarama i glasovima Tomislav i Zvonimir provest će publiku kroz brojne uspješnice čovjeka u crnome, od početaka karijere pa sve posljednje dark country rock faze American Recordingsa.

Glazbena posveta njegovom životu i radu u akustičnoj izvedbi ovog dvojca uz danas već poznatu autentičnu Cashovsku vokalnu izvedbu Tomislava Malagurskog zadovoljit će i najtvrdokornije fanove posljednjeg istinskog Amerikanca.

Facebook event

01.10.2020. 12:31:00
http://metro-portal.hr/svirka-posvecena-johnnyu-cashu-u-subotu-u-boogaloou/127784/