Metro-portal.hr

objavljeno 17.03.2015. 20:00:00
EH, DA ...

Sviđate mu se, ali jednostavno ne dovoljno

Znate onog lika koji povremeno nestane s lica Zemlje na par dana uz naknadnu ispriku, baš kad ste trebali zajedno nešto napraviti?

Tu je, ali ne i kad treba biti
Tu je, ali ne i kad treba biti (Arhiva)

Zaljubljenost na početku veze može zamagliti neke važne detalje u ponašanju partnera koji vrlo jasno govore da mu se sviđate, ali ne dovoljno da bi veza prešla u nešto vrlo ozbiljno.

>> Kakve probleme donosi zaljubljenost >>

Tako je jedan od prvih znakova javljanje - ako je sporadično, par dana se čujete po nekoliko puta dnevno, a zatim slijedi period od nekoliko dana kad se ne javlja, definitivno imate problem kojem trebate posvetiti pažnju.

Još jedan znak je druženje - u slučaju da je to gotovo isključivo kod njega doma i završava u krevetu, a van izlazite samo subotom na neko čudno mjesto gdje on obavezno popije koju više, zapitajte se zašto ne izlazite na mjesta gdje biste mogli sresti nekog poznatog?

>> Glavni razlozi zašto muškarci prestaju biti zaljubljeni >>

U slučaju da se često čuje s prijateljicama, a nerijetko s njima i zaglibi na nekoj "kavi", uz izjave tipa "nisam ti ja za duge veze" i "ti zaslužuješ boljeg frajera" - nestanite glavom bez obzira što prije

 

17.03.2015. 20:00:00
http://metro-portal.hr/svidjate-mu-se-ali-jednostavno-ne-dovoljno/90673/