Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2012. 17:05:08
PIVA I TO...

Svi na Oktoberfest!

Sjajan jednodnevni aranžman s dobrim popustom vodi vas na najveći svjetski sajam piva

Do ovakvih krigli uz popust
Do ovakvih krigli uz popust (Arhiva)

Ljubitelj ste piva i dobre zabave? Pa što se još čeka, osigurajte svoje mjesto na sajmu piva u Mὕnchenu pravovremeno. Svi znamo da je Oktoberfest najstariji sajam takva vrste, nije da mi nemamo ukusna i kvalitetna piva i da možemo u pivu uživati i u udobnosti svoga doma, ali ovo je zasigurno drugačije.

Predočite si djevojke u tradicionalnim dindrlicama koje nose krigle piva, osluhnite ritam polke, osjetite miris pečenih kobasica i pogledajte mnoštvo veselih posjetioca koji uživaju u sajamskoj atmosferi. Svi zajedno pjevuše poznate i nepoznate stihove i cupkaju nogama te lupkaju kriglama o stol.

Iz svih tih razloga Oktoberfest je najposjećeniji sajam kojeg u petnaestak dana trajanja posjeti gotovo sedam milijuna ljudi. Zašto i vi ne bi bili jedan od znatiželjnika koji će uživati u toj atmosferi. 

Sjajan jednodnevni aranžman vodi vas u Munchen na razgledavanje znamenitosti i posjet Oktoberfestu, naravno iza 18 sati kad se počinje točiti pravo pivo (do tada, ako niste znali, toči se samo bezalkoholno). 

Kliknite na superputovanja.hr i otiđite na Oktoberfest s popustom!

18.09.2012. 17:05:08
http://metro-portal.hr/svi-na-oktoberfest/73955/