Metro-portal.hr

objavljeno 05.02.2019. 12:01:00
NAJAVE

Svemirko ispunili sva očekivanja i rasprodali Veliki pogon Tvornice kulture

Koncert su otvorili pjesmom "Tajne svemira", a tijekom sjajne svirke publici su predstavili presjek pjesama s debitanskog albuma "Vanilija" i drugog albuma "Tunguzija"

Svemirko rasprodali Tvornicu
Svemirko rasprodali Tvornicu (Arhiva)

Što su najavili, to su i ostvarili - grupa Svemirko u petak 1. veljače je rasprodala zagrebačku Tvornicu kulture! Hype koji je posljednjih tjedana iz dana u dan bio sve veći ispunio je sva očekivanja, a da su zaista jedno od najperspektivnijih imena na sceni, Svemirko su to i dokazali.

Koncert su otvorili pjesmom "Tajne svemira", a tijekom sjajne svirke publici su predstavili presjek pjesama s debitanskog albuma "Vanilija" i drugog albuma "Tunguzija". "Zauvijek zen", "Možda nisam dobar" i "34,5" samo su neke od pjesama koje su se orile prepunom Tvornicom kulture. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko je pod motom #samosrebro oduševila stare, ali i nove fanove.

Na krilima debitantskog albuma "Vanilija" Svemirko je u relativno kratko vrijeme pridobio izrazitu naklonost publike diljem Hrvatske i regije, kao i odobravanje te pohvale od strane kritike. Upravo tamo gdje prvi završava, drugi po redu studijski album "Tunguzija" nastavlja, a donosi upravo fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove. Ukoliko već niste, drugi album možete poslušati na svim Svemirkovim digitalnim platformama, a uskoro će najaviti nova ukazanja pred publikom. Veliki koncert u Tvornici kulture 1. veljače organizirao je YEM.

05.02.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/svemirko-ispunili-sva-ocekivanja-i-rasprodali-veliki-pogon-tvornice-kulture/116755/