Metro-portal.hr

objavljeno 29.02.2012. 23:29:34
1:3

Švedska na Maksimiru ostvarila prvu pobjedu protiv Hrvatske

Strijelci za Švedsku bili su Ibrahimović u 11. te Larsson u 46. i 69. minuti. Pogodak hrvatskoj reprezentaciji donio je autogol Jonasa Olssona u 44. minuti

Švedska je potpuno nadigrala vrlo neraspoloženu Hrvatsku
Švedska je potpuno nadigrala vrlo neraspoloženu Hrvatsku (hrt/screenshot)

Sumorno prazni Maksimir rezignirano je odgledao ćetvrti međusobni okršaj reprezentacija Hrvatske i Švedske koji je završio prvom pobjedom Šveđana. U uspavanci punoj grešaka s hrvatske strane, Ibrahimović je na terenu stršao ne samo pojavom nego i prezentacijom vrhunskog nogometa.

Za razliku od Modrića koji je, kao i uvijek u zadnje vrijeme, nestao u reprezentativnoj utakmici, Ibra je riješio stvari jednostavnim i efektnim potezima - utrpao rani penal za 1:0, pokrenu akciju za 2:1 i genijalno asistirao Larssonu za 3:1.

Vrijedi napomenuti da gol u švedskoj mreži nije rezultat hrvatskih napora, nego gluposti švedskog braniča Jonasa Olssona. Kako naše reprezentacije nije bilo na terenu, nema smisla govoriti o tijeku utakmice u kojoj se samo čekalo kad će Šveđani uvaliti još koji ... Bilić je ovu utakmicu prozvao testom za Euro, izgleda da će morati mijenjati cijelu momčad.


29.02.2012. 23:29:34
http://metro-portal.hr/svedska-na-maksimiru-ostvarila-prvu-pobjedu-protiv-hrvatske/68721/