Metro-portal.hr

objavljeno 08.01.2010. 10:51:48
NOVI TREND

Sve više hrvatskih djevojaka imalo lezbijska iskustva

Dok je davne 1998. godine svega šest posto djevojka imalo lezbijskih iskustava, danas je taj postotak znatno veći

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DevianArt)

Nedavno provedeno istraživanje među brucošima Zagrebačkog sveučilišta pokazalo je da se seksualne navike hrvatske mladeži nisu znatno promijenile zadnjih 10 godina.

Dob stupanja u seksualne odnose ostala je nepromijenjena, kao i broj partnera, no znatno je veći broj djevojka koje su imale seksualna iskustva s pripadnicama istog spola. Ta brojka je narasla sa šest na 20 posto.

I dok u udruzi Iskorak smatraju da je veća zastupljenost lezbijski i lezbijskih odnosa u medijima, kao i porast broja lezbijskih iskustava među populacijom posljedica veće tolerancije društva prema takvim odnosima, seksolog Aleksandar Štulhofer smatra da je Hrvatsku zahvatio lezbijski šik trend. Preciznije, radi se o trendu koji popularni medij toleriraju i potiču.

Popis seksi glumica i pjevačica koje su priznale svoja lezbijska iskustava je podugačak. Počevši od Angeline Jolie pa do njene ''nasljednice'' Megan Fox, većina ''buntovnih'' seks-bombi svoj imidž fatalne zavodnice gradila je pričama o lezbijskim iskustvima...

Ipak, strasni klinč između dviju zgodnih žena fantazija je većine muškaraca, što je znatno utjecalo na popularizaciju ovog trenda, a i njegovu sve češću primjenu u praksi.

08.01.2010. 10:51:48
http://metro-portal.hr/sve-vise-hrvatskih-djevojaka-ima-lezbijska-iskustva/30232/