Metro-portal.hr

objavljeno 13.08.2013. 08:30:00
UPUTE

Sve što trebate znati o današnjem koncertu Robbie Williamsa

Svi detalji koji vas mogu zanimati o ulaznicama, rasporedu sjedenja i stajanja na stadionu i ostale sitnice

Kako se smjestiti na stadionu
Kako se smjestiti na stadionu (Adria Entertainment)

Stadion Maksimir je spreman za najveći ljetni pop koncert! Fanovi već odavno imaju svoje ulaznice te već nekoliko mjeseci čekaju današnji dan. Svi koji žele biti dio spektakla još uvijek stignu kupiti svoju ulaznicu! Pripremite se za nezaboravan koncert koji će obilježiti ljeto u Zagrebu!

Vrata stadiona se otvaraju u 16 sati. Atmosferu će zagrijavati hrvatski DJ FILIP JELAŠ s početkom u 18 sati. Popularni mladi pjevač OLLY MURS će sa svojim nastupom početi u 19:30, a veličanstveni ROBBIE WILLIAMS na svoj tron će izaći u 21 sat!

Ulaznica za koncert  još uvijek ima. Dostupne na svim Eventimovim prodajnim mjestima te u ovlaštenim VIP centrima diljem Hrvatske.

Danas od 9 sati će biti otvorena i blagajna na maksimirskom stadionu.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA - 999 kn

FAN PIT - 629 kn

SJEDENJE 1 (Zapad dolje) - 459 kn

SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) - 379 kn

STAJANJE -  329 kn

SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok)- 279 kn

SJEDENJE 4 (Sjever gore) - 199 kn - RASPRODANO!

Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiocima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza / ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) na svim linijama.  

Svim posjetiocima se savjetuje korištenje javnog prijevoza, također savjetuje se da na mjesto održavanja (stadion Maksimir) dođu na vrijeme kako bi se izbjegle velike gužve pri samom ulazu na stadion. 

Na dosadašnjim koncertima Robbie je pokazao kako je vratio svoju glazbenu krunu, te vlada pozornicom jednako dobro kao što vlada i glazbenom scenom.

Robbie Williams još nikada nije bio u Hrvatskoj, no priznaje kako je čuo da je Hrvatska zaista lijepa zemlja ta da je također čuo kako su drugi izvođači oduševljeni hrvatskom publikom. Izjavio je kako jedva čeka da održi koncert u Zagrebu te provjeri jesu li Hrvati zaista tako dobra publika.

Robbie očekuje puno emocija i energije. Također, obećaje kako će uzvratiti istom količinom emocija i energije zajedno s ogromnom količinom ljubavi i zabave! Od kad je počela turneja Robbie se osjeća odlično te će i u Zagrebu prirediti prvoklasni nastup.

13.08.2013. 08:30:00
http://metro-portal.hr/sve-sto-trebate-znati-o-danasnjem-koncertu-robbie-williamsa/79831/