Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2018. 12:00:00
RECENZIJA KNJIGE

Sve njezine tajne Michaela Robothama

Neke tajne možda nikada ne bi trebale biti izrečene, to potvrđuje i roman „Sve njezine tajne“!

Psihološki triler koji se uvlači pod kožu
Psihološki triler koji se uvlači pod kožu (Znanje)

Ako ste ljubitelji trilera i spremni ste u ruke uzeti knjigu koju nećete ispustiti iz ruke do posljednjeg slova, onda ste spremni pročitati roman „Sve njezine tajne". Ovaj psihološki triler pripremljen je da vam se uvuče pod kožu i raznese vam misli jer će se svakako poigrati s vašim umom, što i jest razlog zbog kojeg vam ga moramo detaljnije predstaviti.

Spisatelj Michael Robotham odlučio nas je odvesti u mračni svijet koji se krije iza tajni dviju žena koje su u istom razdoblju trudnoće, a dolaze iz dvaju potpuno različitih ekonomskih i društvenih aspekata. Njihove priče se prelome te zajedno uspiju razviti probleme za koje će se kasnije kajati.

Agatha i Meghan dvije su žene koje vode potpuno različite živote, ali opet im se putevi u jednom trenutku prepletu. Agatha je imala težak život. Odrastajući u obitelji Jehovinih Svjedoka shvaća da mora bježati glavom bez obzira kako bi skrojila vlastiti put. Trenutno je trudna s mlađim pomorcem s kojim je stupila u svađu netom prije njegova odlaska na polugodišnje putovanje. Svaki dan iščekuje njegove pozive i uvjerava sama sebe da će se on vratiti i sve će biti isto kao prije svađe. Njen posao u dućanu nije previše uzbudljiv. Najveću sreću joj donosi Meghan Shaughnessy.

Sve što se može znati o Meghan, to Agatha zna. Meghan vodi, tako rečeno, savršen život. Ima dvoje prekrasne djece i sada je treći put trudna. Udana je za šarmantnog i privlačnog sportskog komentatora Jacka i vodi uspješan blog o majčinstvu na kojem se može pronaći sva Meghanina iskustva i razmišljanja iz svakodnevice. Agatha o njoj zna jednostavno sve, pa čak i rasporede njezine djece. Sve što je još potrebno jest da njih dvije postanu prijateljice.

Jednog dana Agatha uspije započeti razgovor s Meghan i uspije s njom načeti sve intimnije teme. Iako se Meghan odupire obije odaju neke tajne koje su ipak trebale biti skrivene. Kakve će posljedice imati taj razgovor pročitajte u knjizi „Sve njezine tajne"!

27.08.2018. 12:00:00
http://metro-portal.hr/sve-njezine-tajne-michaela-robothama/114001/