Metro-portal.hr

objavljeno 13.05.2010. 15:55:32
ANĐELI

Svatko ima svog anđela čuvara

Knjiga "Molitve anđelima čuvarima" autora Dana Šercara praktični je priručnik i putokaz svima koji tragaju za duhovnošću

(Mozaik knjiga)

U traganju za osobnim odgovorima na posebnom putu svoje duše autor susreće svog anđela koji mu daje zadatak da svoje iskustvo i doživljaj anđeoske energije produbi i prenese dalje.

Knjiga je nastala u razdoblju od tri godine, a molitve su stizale kroz meditaciju, komunikaciju s anđelima i osobni duhovni rast. Družeći se s anđelima u svakodnevnom životu, autor sve više upoznaje taj prekrasni, čarobni svijet i odlučuje osobno upoznati kvalitete svih 72 anđela čuvara.

Prema tradicionalnoj kršćanskoj podjeli, anđeli su raspoređeni u devet zborova po osam anđela. Svaki anđeo ima nekoliko posebnih zaduženja, a svaki zbor vodi jedan zborovođa. Knjiga sadrži kanalirane molitve za 72 Anđela čuvara, osnovne upute vezane za molitvu i komunikaciju s anđelima putem molitve, vrijeme i datume vladanja anđela čuvara. Pravi je praktični priručnik i duhovni putokaz za tragatelje te nešto između razgovora s anđelom, poezije i molitve.

Autor knjige Dan Šercar po zanimanju je profesor filozofije i fonetike, no unutarnji poriv za spoznavanjem ljudi, svijeta i svemira kao cjeline odveo ga je na put iscjeljivanja. U početku se bavi primijenjenom kineziologijom, a kasnije ga privlači rad na čakrama, emocijama, rad na energijama prostora, čišćenje prostora, energetska bića, geomantija Zemlje...

Baveći se svim tim temama stupa u kontakt s Višim Ja, duhovnim vodičima, uzašlim majstorima koji ga na kraju dovode i do Anđela. Od 1995. godine Anđeli zauzimaju središnje mjesto u njegovu radu i kruna su cjelokupnog rada na iscjeljivanju, cjelovitom pristupu čovjeku te poimanju ljudi kao duhovnih bića koja prolaze tjelesno iskustvo. Majstor je reikija i duhovni učitelj, no ostao je vjeran svome kršćanskome ishodištu koje su mu približili upravo Anđeli.

Predstavljanje knjige Molitve anđelima čuvarima održat će se u subotu, 15. svibnja u 10 sati u klupskom centru Svijeta knjige u Zagrebu, Kaptol 4.

13.05.2010. 15:55:32
http://metro-portal.hr/svatko-ima-svog-andjela-cuvara/39948/